Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Txt Uzun Bir Aradan Sonra Çok Iyi Bir Albümle Geri Döndü!

Ü

Üye silindi 187

Ay hiç kimse haber açmayınca ben açayım bari dedim txt çıkışlarından beri sevdiğim ve takip ettiğim bir grup yepyeni bir albümle geri döndüler ve albüm harika dostlar.Böyle tam melankolik ama şiir kitabı gibi bir albüm olmuş.Neredeyse her türden şarkı var ama hepsi aynı temayı paylaşıyor bir büyüme hikayesi anlatıyor.Zaten basın toplantısında bu albümde tüm dünyadaki gençlerin yaşadığı umutsuzluklara,belirsizliklere ve varoluş sancılarına değindikleri bir albüm teması işlenmiş.Tam bir sonbahar albümü ve albümden zevk almak için yaralı bir genç olmanıza da gerek yok çünkü tema çok evrensel.Müzikal olarak grubun en iyi albümü olduğunu düşünüyorum.Müzikal olarak çok iyi bir albüm rock sevene rock var,r&b sevene r&b var dopdolu bir iş olmuş.Kısaca türleri tanıtayım ve albüm hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.Bu ara biraz mv ve kareografi hakkında konuşmak istiyorum çünkü ben hiç beğenmedim ikisini de ama buna albümden sonra değinirim sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
1.Albüm
chasing that feeling (başlık şarkısı):80 synthpop türünde bir şarkı ama melodisi çok hoşuma gitti sadece melodiyi dinlediğimde bile gözlerim doldu sözleri daha da güzel.Bu albüm söz yazarlığı olarak en iyi kpop albümlerinden birisi kesinlikle.Weekend'in blinding lights şarkısına da çok benzettim umarım onun kadar başarılı olur.
growing pain:albümdeki en sert şarkı hatta tür olarak hard rock diye geçiyor.gençlik öfkesini bu şarkıda çok iyi hissettirmişler.
back for more:önceden yayınlanmış bir şarkıydı zaten eğlenceli bir disco pop şarkısı tek fark bu sefer anitta yoksadece txt var.
dreamer:r&b soul bir şarkı benim favorilerimden biri oldu.
deep down:jersey club bir şarkı yani aslında bildiğin club şarkısı ritmi hızlı ama melodiler ve sözler duygusal ve yavaş sonuç olarak ballı cips gibi çok güzel bir şey
happily ever after:albümdeki en hit olma potansiyeli olan şarkılardan sadece dinleyin ne dediğimi anlayacaksınız
skipping stones:indie rock türünde bir şarkı baya day6 şarkılarına benziyor.Sözleri çok güzel.
blue spring:Benim fav txt şarkılarımdan sözlerini üyelerin yazmış olması çok daha anlamlı zaten bir hayran şarkısı
do it like that ve chasing that feeling(eng ver.) da albüme konulmuş ama onlar hakkında yazacak çok bir şey yok bence kendi türünde çok güzel iki şarkı

2.MV
Ben hiçbir şekilde mvyi beğenmedim bighit zateb txt mvlerine artık özen göstermiyor neden bilmiyorum? Bir kere şarkının o havasını mv hiçbir şekilde vermiyor.MV'yi izleyince bildiğin süper kahraman filmi izliyorsunuz ama efektler çok basit ve küçücük sete hapsedilmişler gibi hissettim.

3.Kareografi
TXT çok iyi bir dans grubu evet ama bu şarkıya o kadar hızlı dans olmuş mu Allah aşkına? Kesinlikle daha yavaş ve tiyatral bir dans seçilmeliydi.Ben hiç memnun değilim bu durumdan

4.Kıyafetler
Cidden hybe artık şu stilisti değiştirmeli çünkü kıyafetler music bank sahnesinde bir faciaydı.Özellikle soobin'in giydiği üst çok kötü asla vücuduna uymuyor ve abuk subuk her üyeye deri eldiven giydirmişler ne alaka? Albüm çekimlerindeki kıyafetler gayet güzeldi ilk geri dönüş sahnesi bu kadar kötü olmamalıydı.









 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Evin internetinin rezalet durumda ve benim cep internetimin de bitmeye yakın olmasından dolayı albümü dinleyemedim ama çok merak ediyorum. Bside parçalardan umutluyum, her albümde mutlaka sevdiğim şarkılar oluyor. Moa olan arkadaşım da albümün tamamını çok beğendiğini söyledi, ben başlık şarkısıyla back for more dışında hiçbir şarkıya bakamadım ama onun zevkine güvendiğimden seveceğim çokça şarkı bulacağımı da düşünüyorum. Sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmelerini umuyorum.
Bakabildiğinde mutlaka dinle albümü bence çok iyi.Tüm sonbaharı bu albümle geçirebilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ben growing pain'i cokk sevdimm. onlardan hic beklemiyordum...
Aslında üyeler rock seviyor ama kpop tarzına uymuyor diye şirket çok sert şarkılar vermiyordu bence baktılar ki fandom talep ediyor albüme böyle bir güzellik seçilmiş.Keşke ana şarkı olsaydı dedim yalan yok.Back for more yerine bu şarkıya promo isterdim.
 
Üst