Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Tyt Türkçe Ve Paragraf

nevertheless

Trainee
Katılım
30 Eyl 2023
Mesajlar
28
Tepki
77
Puan
8
Bu yıl mezuna kaldım sınava yeniden hazırlanıyorum. Eylül ayında başladığım hız ve renk paragraf kitabı bitmek üzere ondan sonra bilgi sarmal apotemi sıfır risk paragraf ve tyt soru bankalarına geçeceğim. Hedefim bu kitapları ocak ayına kadar bitirip tyt türkçe kısmını tamamen bitirmek ve haftada 2 3 türkçe denemesiyle ilerlemek. Bugün bu hedefimi arkadaşlarıma söyledim paragrafın filan sürekli çözülmesi gerektiğini söylediler kafam karıştı yani. Konuları bir an önce bitirip deneme çözmeli miyim sizce ocak ayından itibaren yoksa nisan mayıs ayına kadar paragraf sorularına devam mı etmeliyim?
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
172
Tepki
443
Puan
51
Zamanında paragraf çözmeyi çok seven bir insan olarak paragraf çözmek benim için çerez niyetine bir şeydi. Günlük 20 paragraf çözebilirsin. Tabi soru sayısı sana kalmış. Programının içine sıkıştır onu bir kenara. Kardeşim sanırım Bilgi Sarmal çözüyordu. İçeriği çok iyiydi o yayının.

Dil bilgisini bitirdiğin zaman branş denemesiyle ilerlersin. Ama sen yinede paragrafı çok eksik etme. Gözün alışsın o gılgamış destanı misali paragraflara. Ve en büyük tavsiyem paragraf çözerken süre tut 🙏🏻

Kolay gelsin, başarılar
 

Benzer konular

Üst