Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ücretli Üyelik Alıp Youtube'dan Türk Dizisi Izlemek

Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
494
Tepki
1,364
Puan
140
Her ay kendime bu olayın çok saçma olduğunu söyleyip duruyorum şu an da onlardan birindeyim. Yeni diziler izlemek için üyelik satın alıyorum sonum yine Muhteşem Yüzyıl ya da Yasak Elma oluyor. Tuhaf bir bağımlılığı yok mu büyülü gibi Türk dizileri. Yenilerini izleyecek vakti ve şevki kendimde bulamam ama 139 bölümlük muhtesem yüzyılı bazen ing altyazılı, bazen ×2 şeklinde, bazen hürrem sultan kanalındaki partlarda sıkılmadan izleyebilirim. Sizin de güvenli liman sayabileceğiniz Türk dizileri var mı belki yeni bir bağımlılık edenirim😅(Başlığa herkesin bildiği ücretli platform adı yazmıştım ama sansürlenebilir diye düzelttim)
7 numara, Avrupa Yakası, Dadı, Leyla ile Mecnun, Yaprak Dökümü, Aşkı Memnu. Tüm bölümlerini baştan sona izlemek gibi değil de daha çok önüme gelen partlarını izliyorum. Bir o bölümden bir bu bölümden ortaya karışık. Ama 7 numarayı 10.dklık videolar şeklinde izlemem. 7 numaranın herhangi bir bölümünü baştan sona izlerim genelde.
 
Katılım
16 Tem 2023
Mesajlar
155
Tepki
297
Puan
11
umutsuz ev kadınlarına başladım skskksksks ufak tefek cinolar yabancı damat avrupa yakası cennet mahallesi kuzey güney aşkı memnu aramızda kalsın güzel günler peyyyyy
 
Üst