Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ülkedeki Artan Barzo Sayısı

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
dün marketten eve dönerken yanımdan geçen 14 15 yaşlarında bir erkek grubu vardı içlerinden biri 2 kızı birden idare ediyormuş yanındakilerde helal lan sana sjshshshs gibi cevap veriyorlardı konuştukları dil uslüp sokakta bağıra bağıra konuşarak herkesi rahatsız etmeleri bana tip tip bakmaları ve en iğrencide yere tükürmeleri beni aşırı sinir etti. cidden bu tür davranışlara sahip insanlarla yan yana bile durmak bana işkence gibi geliyor. bu tür tipler hep vardı ama sanki bu aralar daha çok artmış gibi geliyor. saygısız nerde ne konuşacağını bilmeyen sevgilisini aldatmayı iyi bi haltmış gibi arkadaşlarına anlatan tipler o kadar çoğaldı ki yaşadığım semtte kaçıp gitmek istiyorum buradan

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
dün marketten eve dönerken yanımdan geçen 14 15 yaşlarında bir erkek grubu vardı içlerinden biri 2 kızı birden idare ediyormuş yanındakilerde helal lan sana sjshshshs gibi cevap veriyorlardı konuştukları dil uslüp sokakta bağıra bağıra konuşarak herkesi rahatsız etmeleri bana tip tip bakmaları ve en iğrencide yere tükürmeleri beni aşırı sinir etti. cidden bu tür davranışlara sahip insanlarla yan yana bile durmak bana işkence gibi geliyor. bu tür tipler hep vardı ama sanki bu aralar daha çok artmış gibi geliyor. saygısız nerde ne konuşacağını bilmeyen sevgilisini aldatmayı iyi bi haltmış gibi arkadaşlarına anlatan tipler o kadar çoğaldı ki yaşadığım semtte kaçıp gitmek istiyorum buradan
Ahir zaman demek istiyorum

Konu Sahibi
sunnfloweer

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Bağırarak konuşma kültürünü(!) hiçbir zaman anlamayacağım. Ağızlarına fırıncı küreği ile vurmak istiyorum resmen. Eğitim şart ya gerçekten ilkokul birinci ve ikinci sınıftan dersler kaldırıp ahlak, toplumda nasıl davranılması gerektiği falan öğretilsin yeter ya.
aynen öyle aynısını toplum taşımada da yapıyorlar full ses tiktok izleyen tipler var yazarken bile gıcık oldum gene
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bağırarak konuşma kültürünü(!) hiçbir zaman anlamayacağım. Ağızlarına fırıncı küreği ile vurmak istiyorum resmen. Eğitim şart ya gerçekten ilkokul birinci ve ikinci sınıftan dersler kaldırıp ahlak, toplumda nasıl davranılması gerektiği falan öğretilsin yeter ya.
okul değil aslında asıl terbiye evde veriliyor bence bir insan küçüklüğünde ne gördüyse onu devam ettirir sonuçta ama yinede bu rahatsız edici hareketleri yapma hakkını sağlamıyor onlara

Konu Sahibi
sunnfloweer

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Erkekler neden hep böyle gibi geliyor bana .Çoğu da aldatıyor,güvenim kalmadı hiçbirine ve çoğu kadınları aşağılıyor,bu erkek yetiştime olgusu değişmeli bence.Sadece bu aldatma falan da değil sokakta yürüyorum yere tüküren var ya birde bu normal bir şeymiş gibi davranıyorlar.
allah bu tipleri bizden uzak tutsun ne diyebilirim ki başka ilerde erkek çocuğum olursa onu kesinlikle hayvan gibi büyütmeyeceğim kendime ve ileride tanışacağı kızlara sözüm olsun💝

Konu Sahibi
sunnfloweer

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Ortadoğu kültürü ülkemi yavaş yavaş esir alıyor, bunlar yetmezmiş gibi ortadoğunun tam içinden gelmiş bozayıları ülkemin her karış toprağına dağılmış. En kötüsü de durmadan çoğalıyorlar. Ah Atam'ın kemikleri sızlıyor..
her geçen günde daha da çoğalıyorlar bu mülteci sorunun sonu nereye gidecek acaba