LadyDiana
Trainee
- Tepki
- 202
Biz bu arkadaşımla geçen sene tanıştık ve arkadaş olduk. Bu sene ikinci sınıfız. Onunla tanışmamız şu şekilde gelişti, benim babam avukat onun da abisi adliyede memurdu. Babamla abisi birbirlerini tanıyorlardı biz de aynı okulda olduğumuzu duyunca tanışmaya karar verdik. Öncesinde böyle değildi ama bu son bir haftadır biraz değişti ve tavırları beni biraz sinirlendiriyor. Mesela birkaç gündür sürekli arkadaş ortamında ne desem "Of sen de ne kadar düz bir insansın böyle" diyip duruyor. Bizim okulumuz evimize uzak. Ve sabahtan akşama kadar derslere girince de doğal olarak yoruluyorum. Okuldan 5te çıkacaktık ve bu arkadaşımla başka bir arkadaşım bizim gruptaki diğer kızlarla bir avmde buluşmak istediler. Ama bahsettikleri avm minibüs ile 2 saat neredeyse. Oradan eve dönüş yolum da 2 saat desek avmye gitmek için 4 saat yol çekeceğim ve sonraki gün yine sabah 9'da dersimiz var. Orası çok uzak değil mi ya daha yakın bir yerde buluşsaydık dediğimde "Of sen de oyunbozanlık yapma, ne kadar sıkıcısın" dedi. Ben bunların gönlü olsun diye orta yolu bulup okula yakın avmye gittim ve ona rağmen eve döndüğümde saat 22.30'du. Sonraki gün de 6.30da kalkıp okula gittim. Sonra mesela ders arasında bi arkadaşımın tabletine bakıyorduk ikimiz. Arkadaşım da izin vermişti. Ben tablete dokununca hemen "Ya sen bi dokunma sürekli sen dokunuyorsun, bi dur" diye tavır sergiledi sınıfın ortasında, bir de elimi falan tutup kenara çekti sürekli tablete ben bakmayayım diye (bu arada iki kere dokundum ve hep kendisi dokunup baktı resimlere ki arkadaşım ikimize de göstermek istiyordu). Ben de ortamı germemek için cevap verdim bir şekilde ama sert çıkışmadım. Bir sey söyleyince de bu kez "Neden hemen sinirleniyorsum durduk yere" diyor. Bugün de yine diğer arkadaşlarımla beraberken fakülte kantini doluydu ve oturacak yer yoktu. Ben de dışarısı sıcak diye diğer 4 arkadaşıma o zaman sınıfa çıkalım dedim. Hemen atlayıp sen düz bir insansın zaten belliydi böyle saçma sapan bir öneri yapacağın dedi. İki saniye sonra başka bir arkadaşım kantin doluymuş sınıfa çıkalım diyince de hiçbir şey söylemedi. Ders başlamadan sınıfta oturacaktık. İki arkadaşım ayrı sıralara çanta koymuş. Sıralar 3 kişilik ama ikişerli oturuyoruz. Önce o gitti boş bir sıraya çantasını koydu. Sonra ben diğer arkadaşımın çantasını görünce onun yanına çantamı koyup oturdum. Hemen yerinden kalkıp aaa ben bizimkilerin orada oturduğunu görmemiştim ilk ben geldim sen öbür tarafa geç dedi. Hayır ben ilk önce geldim neden kalkayım kanka dedim. Bu sefer de çantamı sıranın üstünden alıp öbür sıraya koydu sonra da lavaboya gitti. Ben de o gidince çantamı geri alıp oturdum. Diğer arkadaşlarım da geldi ve sınıf doluydu. Lavabodan gelince yanıma gelip "Kalkmamışsın k*hpe X(adım)" dedi sınıfın ortasında. Şimdi burada sorun şu. Bunları söylerken ciddi bir tavırla söylemiyor. Genelde gülerek söylüyor ama ben rahatsız oluyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Acaba fazla mı alıngan davranıyorum yoksa bu kızın niyeti gerçekten kötü mü diyorum? Sizden akıl almaya geldim, üçüncü şahıs olarak daha objektif bakabilirsiniz diye düşünüyorum