Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ünlü İkizler

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Ünlü ikizler görmek size de garip gelmiyor mu? Neden bilmiyorum ama ben ünlü ikizler görünce hem garipsiyorum hem de hoşuma gidiyor. Garip bir durum. Sevdiğiniz ünlü ikizler var mı? Benim top 3 aşağıda:

1) Öykü Karayel ve Ezgi Karayel

FMrNy54WQAAzPnn.jpg

Bir de Öykü Karayel ve Can Bonomo da "eşler zamanla birbirine benzer" lafı yüzünden galiba gittikçe birbirlerine benziyorlar gibi geliyor bana. Sanırım doğal olarak bu ekip üçüz oluyor. KLSGFJLDG

mariposaoyku-221204653-937170550347-NNnZ.jpg

2) Dylan Sprouse ve Cole Sprouse

maxresdefault.jpg

Bu fotoğraf şey gibi... İdolünü başka bir saç kesimiyle görmek istiyorsundur ve başka bir saç kesimi/tarzı olan bir ikizi vardır... LKSJGFLDGKL

3) Bill Kaulitz ve Tom Kaulitz

heidi-klum-bill-tom-kaulitz-grammys-09.jpg

a1c8c17277d07509455aa16f2633cf92--tom-kaulitz-bill-kaulitz.jpg

Her seferinde şaşırtan bir ikili...

Ee var mı sizin favorileriniz?

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Dylan ve cole aynı kişi ama değil de. Nasıl bu kadar aynı olup farklı olabiliyorlar anlamıyorum. Ezgi ve öykü tamamen aynı gibi geliyor bana aşırı benziyolar.
Dylan ve Cole için aşşşırı haklısın. Öykü ve Ezgi de ilk başta bana aynı gibi geliyorlardı ama artık çok rahat ayırt edebiliyorum - ki sıkı fıkı takipçileri de değilim yani. JAKFKGL Garip…
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dylan’ı severim ama Lili’ye yaptıkları ve arkasından konuşma şekli nedeniyle Cole’dan hoşlanmıyorum.

Ben küçükken bu ablalar çok gözdeydi;

Ekli dosyayı görüntüle 4402
Ay ben bu olayı bilmiyorum galiba. 🥺 Bir de bu ablalar kim?

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Cole Lili ile ayrıldıktan sonra -aldattı diyenler var- Lili hakkında “kendimi daha çok sevseydim ondan daha erken ayrılırdım dedi ve kıza sosyal medya üzerinden zorbalığa uğrayacağı şekilde göndermelerde bulunarak fanlarını üzerine püskürttü resmen. Hatta Lili’nin kilosu hakkında da ileri geri konuştu. Sonra Lili’nin yeni sevgilisi olaya dahil oldu “Beyaz gömlek giyip yakanı açmakla sigara içmekle havalı olmuyorsun” gibisinden.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+ ablaların ismini unuttum ama filmleri vardı ya ahsajnswj
Ohaaa şerefsize bak sen.. Gözümden inanılmaz düştü an itibariyle.