Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Ünlü Markanın Erkeklere Özel Şortu Tartışma Başlattı

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211

ABD ve Avrupa'da çok sayıda mağazası bulunan "hızlı moda" markasının erkekler için tasarladığı 260 TL'lik kot şortlar büyük bir tartışma başlattı.


Ünlü markanın erkeklere özel şortu tartışma başlattı


ABD ve Avrupa’da satışa çıkan bir kot şort ortalığı karıştırdı…

Pamuk, polyester ve viskoz karışımı olan erkek şortunun aşırı derecede kısa olması büyük tepki çekti. Bir iç çamaşırı kadar kısa olan ve “frikiklere” sebebiyet verebilecek şortu gören sosyal medya kullanıcıları markayı ve ürünün tasarımcısını adeta yerden yere vurdu.

KISACA LEŞ ve Öööüğğğ. Sonra LGBT küreselcilerin oyunu dediğimde kızıyorsunuz :D
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Lgbt ve kısa şortun bağlantısı anlamadım ama bence de moda anlamında oldukça kötü bir parça zaten giyilsin diye değil konuşulsun diye yapılan parçalardan biridir diye düşünüyorum çünkü bunu casual giyim de neredeyse kadınlar bile kullanmıyor. Belki bir show içerisinde ilgi çekici olabilir denim bir konsept ile
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Satış yapmayı hedefledikleri kesim olarak eşcinsel yönelimli bireyleri hedefe almışlar diye düşünüyorum. Ama yönelim fark etmeksizin maalesef erkek vücuduna çok yakıştığını düşünmüyorum bu kadar kısa şortların, zira boxerlar bile daha uzun. KSGKLDGLKL Kadınlar için de %1'lik bir kesime yakışabilecek bir şort bence. O da bunu taşıyabilecek uygunlukta çok az vücut olabileceğini düşündüğüm için. Çünkü böyle ürünler için zayıf olmak yetmiyor, vücut şekli de önemli.
 

Hellobaby

Fanbase Starter
Katılım
2 Haz 2023
Mesajlar
302
Tepki
838
Puan
27
Moda kadın erkek farksız leş yerlere doğru gidiyor. Şu şortu kadında giyse çok rahatsız edici şahsen. Bu kadar kalçayı açıkta bırakan şeyleri kimseye yakıştırmıyorum.
 

delidensizkız

Trainee
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
16
Tepki
6
Puan
6
konudan bagimsiz adminlere ufak bir rica.. şu üst kisimda anasayfada ara butonu olsa da konu aramasi yapabilsek
 
Üst