Ü
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlTeşekkür ederim ⚘Yaaa nesin sen forumun en tatlı kullanıcılarından biri falan mıen tatlısı aycik ve Betül a teşekkür ederimmm
Teşekkür ederimyaa bu ne şeker bi gönderi DLKFGŞDGDŞFKSŞFKSŞFKŞ cuk oturmuş gerçekten çoğu
Sana ya old money ya da bu tür bir şey şablonunu koyacaktım ama yorumların o kadar çok şirindi ki o yüzden mor verdim ama bu da mükemmelTam ceket pantolon insanıyım aslında kendime en yakın bunu bulduğum için bunu atıyorum
cr pinterest Ekli dosyayı görüntüle 1565
bbequitedontcry için aradığımda direkt karşıma ilk bu resim çıkmıştı ve dedimki: evet, kesinlikle bu...beni listeye koymana çok sevindim şdfkgdokrgorkjogk bbequitedontcry cuk olmuş beni renk açısından tutturmuşsun bu tarzı ortaokul zamanı giyiyordum neyse aşırı tatlısın sana da yapardım ama aklıma gelmedi gelince bana verdiğin vibe yi koyarım ldfrjgoejgopejgo
Sana ilk y2k koyacaktım ya da daha dark coquette ama bunu koydum neden bilmiyorum gördüğümde hemen aklıma geldinaslında benim tarz bu sevdiğimden değil normalde tarzım iyidir ama bakınca bu tarz kombin ve kıyafetlerde kendimi görüyorum içinde güzel hissediyorum +siyah boyna yapışan kolye
Seni daha yeni yeni tanıyorum o yüzden pek bir şey bilmediğim için yapamadım ama part2de kesin olacak ❤A ben yokum
Doğru ama ben biraz da 70ler gibiyim, iki tarafım var aslında tarz açısından hahahabence sen ceket bol pantolon ve mavi bluz seversin
ben de yokum… çok şükür bugün de ağlayacak konu buldukA ben yokum
Part 2de olacak söz veriyorum ⚘
Sizinkiler hazır aslında hatta özel olarak bulmuştum ama part2de en başa koymak istedim moderatörleriBana ne yakıştırırsınız merak ettim şimdi. Bu arada çok iyi yakalamışsın.
Augustine Lana vibe da veriyor gibi onda çok kararsız kaldımbetülliçe kelebek revelimderevelim bbequitedontcry cuk olmuş bence augustineyi daha taylor kızı olarak düşünüyorum cardigan vibeı veriyo
Part2ye başladım kesin olacak sözzben de yokum… çok şükür bugün de ağlayacak konu bulduk
yaaaa ikonum yuzunden pembe pembe bi sey olurum saniyordum ama bu cok havali kendimi seksi motorcu gibi hissediyorumKafama göre bir kaç kişiye yaptım inşallah tuttururum
Betülliçe
Ekli dosyayı görüntüle 1515
Kelebek
Ekli dosyayı görüntüle 1516
Bbequitedontcry
Ekli dosyayı görüntüle 1520
Bilibili88
Ekli dosyayı görüntüle 1521
Augustine
Ekli dosyayı görüntüle 1541
Aycik
Ekli dosyayı görüntüle 1554
Bloom
Ekli dosyayı görüntüle 1555
Ask
Ekli dosyayı görüntüle 1563
Romo
Ekli dosyayı görüntüle 1556
JungkookunTavşanDişleri
Ekli dosyayı görüntüle 1558
Revelimderevelim
Ekli dosyayı görüntüle 1559
Calmeswarley
Ekli dosyayı görüntüle 1560
Marin
Ekli dosyayı görüntüle 1561
Roses
Ekli dosyayı görüntüle 1562
Ben de part 2'yi bekleyeyim mi?Part2ye başladım kesin olacak sözz
Of cok begendim cok tesekkur ederimKafama göre bir kaç kişiye yaptım inşallah tuttururum
Betülliçe
Ekli dosyayı görüntüle 1515
Kelebek
Ekli dosyayı görüntüle 1516
Bbequitedontcry
Ekli dosyayı görüntüle 1520
Bilibili88
Ekli dosyayı görüntüle 1521
Augustine
Ekli dosyayı görüntüle 1541
Aycik
Ekli dosyayı görüntüle 1554
Bloom
Ekli dosyayı görüntüle 1555
Ask
Ekli dosyayı görüntüle 1563
Romo
Ekli dosyayı görüntüle 1556
JungkookunTavşanDişleri
Ekli dosyayı görüntüle 1558
Revelimderevelim
Ekli dosyayı görüntüle 1559
Calmeswarley
Ekli dosyayı görüntüle 1560
Marin
Ekli dosyayı görüntüle 1561
Roses
Ekli dosyayı görüntüle 1562
GeliyorrrBen de part 2'yi bekleyeyim mi?
Part2de varsınben overthinkistana gidiyem agam bizi begenmir Ekli dosyayı görüntüle 1610
Of icimden adini surekli cumburlop diye okumak geliyorHSKQHWJE ben de part ikiyi bekleyeyim bari 🫣
oyle ask benim icin fazla badass bu kombin xbbxbxjxbetülliçe kelebek revelimderevelim bbequitedontcry cuk olmuş bence augustineyi daha taylor kızı olarak düşünüyorum cardigan vibeı veriyo
bana lana vibei mi dedim gunumu gittikce guzellestiriyorsu uhuhuhuhuhuhuPart 2de olacak söz veriyorum ⚘
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sizinkiler hazır aslında hatta özel olarak bulmuştum ama part2de en başa koymak istedim moderatörleri
Augustine Lana vibe da veriyor gibi onda çok kararsız kaldım
Part2ye başladım kesin olacak sözz