- Tepki
- 4,552
Wattpade ne yazdilarsa yavas yavas gercek oldu. Jungkook zamanla cicek cocuktan wattpaddeki dovmeli piercingli jungkook tiplemesins döndü. Jennie ve Taehyung sevgili oldu
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlSuga da bir ara fic yazmis belki okuyorlardir ben okusam da cok okumazdim cunku cok rahatsiz edici seyler varacaba ficlerden mi kendilerine bir karakter biçti idoller
Gördüm ama cosplay değil miydi obirlikte sokakta el ele yururken videolari yayildi gormedin sanirim
Sen bir büyü patlatsan yeter askomwattpad ficleri gerçek oluyorsa ben gidip jk'in bana köpek olduğu bir fic yazmaya gidiyorum
nasıl bir şey istiyorsun kısa bi hikaye yazayım hemenBiri ben, Yuta ve Jay'in olduğu aşk üçgenli bir fic yazabilir mi o zaman?
aşkom valla aynen bi büyü var ama onu yapmak için önce jk ile gözgöze gelmem gerekiyor 3 saniye. sdöcşöc. biri bana uçak bileti alsın koreye gidip yaparımSen bir büyü patlatsan yeter askom
partiye girdim ve gözler üzerimdeydi. yuta'nın attığı mesajlar beni deli ediyordu artık. anlıyorum benimle takıntılı aşıksın ama yeter. insanların teklifleri havada uçuyordu. ama hiçbiri ilgilimi çekmiyordu. telefonumu en son kapattım ve sadece partinin tadını çıkarmaya karar verdim. arkamı dönmemle yuta ile karşı karşıyaydım. beni gıcık ediyordu ama yüzündeki ifade bir o kadar da heyecanlandırıyordu. öfkeyle karışık arzu beni hiç hayal etmeyeceğim şeyleri görmemi sağlıyordu her gözlerimi kapattığımda. neden cevap vermiyorsun diye beni sorgulamaya başladı, gözlerimi devirip içecek almaya gittim. orada jay ile karşılaştım. bu çocuk efendi olarak tanınır etrafta ama hiçbiri onun aklından hangi senaryoların geçtiğini bilemez. efendi görünüşünün ardına tüm arzularını saklamıştı. ve maskeyi her gece benim dm'lerimde çıkarıyordu. içeceği aldım ve bana attığı o bakışları görmezden gelerek köşede bir yerlere oturdum. tipimden ve tarzımdan böyle yerleri sevdiğimi düşünebilirdiniz ama sadece beni sıkıyordu. önce jay geldi yanıma sonraysa yuta. ikisi yanıma oturdular. hiçbir şey söylemeden beni süzüyorlardı, sessizliği severdim aslında ama artık tahammül edilemez hale gelmişti. en sonunda konuşun artık diye bağırdım, müzikten hiçbir şey duyulmuyordu. yuta yeter artık gönder şunu buradan da yalnız kalalım diye söylendi jaye yanyan bakarak. jay ise ben niye gidiyorum, sen kapının yerini biliyorsun dedi. yuta bir hışımla ayağa kalktıAşkım şöyle ben bad bitch olayım lcnelcjsjkshs Yuta ve Jay peşimden koşsun arkamdan ağlasınlar falan. Sonra benim için kavga etsinler. Klasik Watty aşk üçgenleri işte. En son kimi seçerim ben de bilmiyorum ona da yazar olarak sen karar verip süpriz yap.
Kisilik tipin entp estp ya da esfp olabilir mipartiye girdim ve gözler üzerimdeydi. yuta'nın attığı mesajlar beni deli ediyordu artık. anlıyorum benimle takıntılı aşıksın ama yeter. insanların teklifleri havada uçuyordu. ama hiçbiri ilgilimi çekmiyordu. telefonumu en son kapattım ve sadece partinin tadını çıkarmaya karar verdim. arkamı dönmemle yuta ile karşı karşıyaydım. beni gıcık ediyordu ama yüzündeki ifade bir o kadar da heyecanlandırıyordu. öfkeyle karışık arzu beni hiç hayal etmeyeceğim şeyleri görmemi sağlıyordu her gözlerimi kapattığımda. neden cevap vermiyorsun diye beni sorgulamaya başladı, gözlerimi devirip içecek almaya gittim. orada jay ile karşılaştım. bu çocuk efendi olarak tanınır etrafta ama hiçbiri onun aklından hangi senaryoların geçtiğini bilemez. efendi görünüşünün ardına tüm arzularını saklamıştı. ve maskeyi her gece benim dm'lerimde çıkarıyordu. içeceği aldım ve bana attığı o bakışları görmezden gelerek köşede bir yerlere oturdum. tipimden ve tarzımdan böyle yerleri sevdiğimi düşünebilirdiniz ama sadece beni sıkıyordu. önce jay geldi yanıma sonraysa yuta. ikisi yanıma oturdular. hiçbir şey söylemeden beni süzüyorlardı, sessizliği severdim aslında ama artık tahammül edilemez hale gelmişti. en sonunda konuşun artık diye bağırdım, müzikten hiçbir şey duyulmuyordu. yuta yeter artık gönder şunu buradan da yalnız kalalım diye söylendi jaye yanyan bakarak. jay ise ben niye gidiyorum, sen kapının yerini biliyorsun dedi. yuta bir hışımla ayağa kalktı
daha fazla konuşma yoksa bahsettiğin kapıyı kafana geçiririm dedi.
kavgaya gerek yok dedim ve ikisinin elini tuttum. sanırım bu gece 2 kişiden fazlası olacaktı.
sen bana seç dedin jungkookuntavşandişleri ama neden birini seçeyim ki ikisini de almak varken. sapıklaştığım için özür dilerim. beynim şu an düzgün çalışmıyor söcşsöc. umarım reşitsindir
jk ile olan hikayemi de sonra ayzarım.
entp aşkım nereden bildinKisilik tipin entp estp ya da esfp olabilir mi
Babamla ayni kisi olmanizdan suphelendigim icin ayni derecede kaotik biridir (sikayetci degilimentp aşkım nereden bildin
Sevgili değillerkiWattpade ne yazdilarsa yavas yavas gercek oldu. Jungkook zamanla cicek cocuktan wattpaddeki dovmeli piercingli jungkook tiplemesins döndü. Jennie ve Taehyung sevgili oldu
Ah sh!t here we go againSevgili değillerki
TamamSevgili değillerki
Yanlışlıkla manifestlemişlerWattpade ne yazdilarsa yavas yavas gercek oldu. Jungkook zamanla cicek cocuktan wattpaddeki dovmeli piercingli jungkook tiplemesins döndü. Jennie ve Taehyung sevgili oldu
YA BU FOTOLAR NE ÇOOOOK GÜZELLERHazır taennie konuşuluyorken araya iki yapay zeka fotisi fırlatayımndndnd Ekli dosyayı görüntüle 17007 Ekli dosyayı görüntüle 17008
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sevgili değiller konusu çok artarsa söyleyin hemen bir post atayımJSJSJDJ
Oha arkadan sarıldığı yer çok iyiHazır taennie konuşuluyorken araya iki yapay zeka fotisi fırlatayımndndnd Ekli dosyayı görüntüle 17007 Ekli dosyayı görüntüle 17008
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sevgili değiller konusu çok artarsa söyleyin hemen bir post atayımJSJSJDJ