Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yaşlarımız

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Demin çok sinirlendim hastaneye gittim adam çocuk bölümü ötede dedi???? Çocuk mu dedim? Kaç yaşındasın ki diye sordu 20 dedim abla çok özür dilerim affet falan diyor😭😭
(Hasta ve sinirliyim😭😠)
Peki sizin
Gerçek yaşınız(yazmak zorunda değilsiniz)
Gösterdiğiniz yaşınız
Hissetiğiniz yaşınız
Ben 20 yaşında olup 13-15 gösterip(🥲) bazen 7 bazen 70 hissediyorum

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
20 yaşındayım. Sanki 20 yaş çok büyük bir yaşmış gibi üzülüyorum ama daha yolun başındayım.
Öf bazen bana da oluyor. Her şey için çok geç diyorum😭😭😭 ama öyle değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu benim kanayan yaram😭Oy kullanmaya gittiğim zaman "aaaa sen reşit misin çok tatlı agucuk bugucuk" gibi tepkiler vermişlerdi zarfı kutuya attığım zaman bir alkış tutmadıkları eksikti sdjsjsdkks.Çok sinir bozucu bir durum.Bu arada geçmiş olsun🤍
Ewt ewt çok sinir oluyorum böyle şeylere ve teşekkür ederim❤️

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Bir keresinde de 8.sınıfa gidiyordum sabahçıydık deneme vardı son dersin sonlarına doğru arkadaşımla bitirip dışarı çıktı öğlenciler vardı ip atlıyorlardı biz de onlarla atladık bir tanesi kaça gittiğimizi sordu (onlar 6.sınıf) arkadşım 8dedi bana sen 5e mi gidiyorsun diye sordular🥲 sırf bundan dolayı lakap takıyorlardı😭

liloş

Trainee
Tepki
162
Demin çok sinirlendim hastaneye gittim adam çocuk bölümü ötede dedi???? Çocuk mu dedim? Kaç yaşındasın ki diye sordu 20 dedim abla çok özür dilerim affet falan diyor😭😭
(Hasta ve sinirliyim😭😠)
Peki sizin
Gerçek yaşınız(yazmak zorunda değilsiniz)
Gösterdiğiniz yaşınız
Hissetiğiniz yaşınız
Ben 20 yaşında olup 13-15 gösterip(🥲) bazen 7 bazen 70 hissediyorum
aynı şeyi yaşadım güvenlik kimliğimi istemişti 🥲 22 olup 15 gösteriyor olmak iyi bir şey mi hala çözemedim sjhsjdjd memlekete gittiğimde yaşlı teyzenin biri, bir erkek kardeşime(yaş 15 boy 1.80) bakıp bir de bana bakıp anneme bu niye küçük kalmış demişti gülmekle sinirlilik halinde gidip gelmiştim skdhjdkmsm 1.60 boy ideal bence

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
aynı şeyi yaşadım güvenlik kimliğimi istemişti 🥲 22 olup 15 gösteriyor olmak iyi bir şey mi hala çözemedim sjhsjdjd memlekete gittiğimde yaşlı teyzenin biri, bir erkek kardeşime(yaş 15 boy 1.80) bakıp bir de bana bakıp anneme bu niye küçük kalmış demişti gülmekle sinirlilik halinde gidip gelmiştim skdhjdkmsm 1.60 boy ideal bence
160ideal zaten hatta ben 163üm 😏