- Tepki
- 162
hem kısa hem zayıf olarak kaderini anlayabiliyorum canım djhdjdj 🫶Ben 9da 164 olup 10da 163oldum uzun zamandır bakmıyorum ama böyle kısalıp zayıflamaya devam edersem yakında yok olacam()
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olhem kısa hem zayıf olarak kaderini anlayabiliyorum canım djhdjdj 🫶Ben 9da 164 olup 10da 163oldum uzun zamandır bakmıyorum ama böyle kısalıp zayıflamaya devam edersem yakında yok olacam()
Yaa ben de 23'üm ama beni büyük zannediyorlarBen de küçük gösteriyorum insanlar liseli sanıyor. 23 yaşındayım
Ayy bu kalktı sanırım artık haberlerde öyle birşey görmüştümBeleşe dolmuşa biniyor ne güzel, kıskandım
17yik tam da 17 gosteriyorumDemin çok sinirlendim hastaneye gittim adam çocuk bölümü ötede dedi???? Çocuk mu dedim? Kaç yaşındasın ki diye sordu 20 dedim abla çok özür dilerim affet falan diyor
(Hasta ve sinirliyim)
Peki sizin
Gerçek yaşınız(yazmak zorunda değilsiniz)
Gösterdiğiniz yaşınız
Hissetiğiniz yaşınız
Ben 20 yaşında olup 13-15 gösterip() bazen 7 bazen 70 hissediyorum
Gerçekten kaç yaşındasın? 65 yazınca artık ciddiye almaya başlıyorum. Aranızda espriniz varsa da anlamıyorum.Sanada bir şey denmiyor