Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yorum Sınırı

Tenebris

CumberLay'in Fanboyu
Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
1,267
Tepki
3,946
Puan
321
İstediğin gibi konuşabil diye bu forum var zaten..
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 128

ordaki herkes burda yok ama,bi de ekstra bi konu başlığı açmıyoruz genelde haberlerin altında bişeyler anlatıyor ya da tartışıyoruz anlık oluyor yani
 

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
112
Tepki
647
Puan
13
Merhabalar. Bu yorum sınırının olmadığı zamanlarda, bazen iki kullanıcının kendi arasında saatlerce kavga ettiğini gözlemliyorduk. Kavga olmasa da makalenin asıl konusundan sapan ve uzayıp giden, asla sonu gelmeyen sohbetler dönebiliyordu. Bu yüzden böyle bir sınır koyduk, bir kullanıcı bir makaleye 16'dan fazla yorum yazamıyor. Böyle bir yorum sınırı olmazsa emin olun sonu gelmeyen tartışmaların önüne geçemeyiz, yorum sınırı dolunca başka alakasız makalelere atlayıp orada kavgalarını devam ettirenler bile oluyor. Bir yerden sonra dur demek lazım.
Kavga değilse ve normal sohbet ediliyorsa da, bence tek bir makalenin altını birkaç kullanıcının uzun sohbetiyle doldurması diğer kullanıcılar için rahatsız edici olabilir (Başka yorumlar okumak isteyebilirler) öyle bir durumda da rahat rahat sohbet için kullanıcıları buraya davet edebilirsiniz, özel mesaj seçeneği de var burda.
 

Benzer konular

Üst