Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yorumlara Bot Basma

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
Bu eksi artı ip ye göre oluyor. Ancak vpn ile yapıyor olabilirler. Onunda önüne geçemeyiz.

- + olayını sadece giriş yapan kullanıcılara açabiliriz aslında @NetizenAdmin
Bu konu hakkında çok şikayet geldiği bir zamanlar öyle yapmıştım ben, ama bu sefer yorumlarda hemen artı eksilere ne oldu denmişti, kapatmıştım tekrar. Çünkü bu sefer beğeniler çok azalmıştı, hemen göze çarpmıştı.
Ama bence de, daha gerçekçi beğenileri göstereceği için sadece giriş yapan kullanıcılara çevirebiliriz
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

ay narsistler çok beğenilmiş hissetsin diye niye botlarla uğraşalım ki lütfen giriş yapan kullanıcılar atabilsin sadece
 
Konu Sahibi
M

mevsim

+,- hiç bir anlam ifade etmiyor. Buradaki kitle desteklemiyor diye düşüncelerimiz yanlış olmuyor. Doğal olarakta -10 da olsa sıkıntı yok.
 

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
Bir tavsiyem var belki yaparsınız belki yapmazsınız bilmem ama, sitedeki yorumlar direkt foruma yönlendirilebilir. Sitede yorum yapmak isteyen forum'a kaydolup yapabilir. Böylece hem toxicler engellenir, hem + + - sorunu çözülür. Toksik yapan olursa engellemek daha kolaylaşır.
İkisi farklı platformlar. Sitede takılıp foruma gelmek istemeyenler, sitedeki kullanıcıların yorumlarını okumaya gelenler var. Sitenin kitlesinin tamamının foruma gelmesini bekleyemeyiz sonuçta o yüzden ben bu fikre sıcak bakmıyorum
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Bu eksi artı ip ye göre oluyor. Ancak vpn ile yapıyor olabilirler. Onunda önüne geçemeyiz.

- + olayını sadece giriş yapan kullanıcılara açabiliriz aslında @NetizenAdmin
bu sefer kimin + kimin - olayı görülürse sıkıntı çıkabilir :/ sadece kullancıya özel yapabilir misiniz?
Bir tavsiyem var belki yaparsınız belki yapmazsınız bilmem ama, sitedeki yorumlar direkt foruma yönlendirilebilir. Sitede yorum yapmak isteyen forum'a kaydolup yapabilir. Böylece hem toxicler engellenir, hem + - sorunu çözülür. Toksik yapan olursa engellemek daha kolaylaşır.
forum olmasın yaa :/ burası çok güzel lütfen burası bilinmesini istemiyorum :/
Şu anki sistemle bu imkansız kullanıcı olmayanlar da artı eksi bırakabildiği için. Sadece kullanıcıların artı eksi verebildiği sistemde de kim ne vermiş bakmaya bence gerek yok, gereksiz gerginliklere sebep olabilir
Sadece giriş yapanlar + - verseler olmaz mı? Bazen kendimi kötü hissediyorum yanlış bir şey mi söyledimde bu kadar tepki alıyorum? -,+ umurumda değilde o işsizler bunlarla uğraşıp dalga geçiyorlar bunu bir görev olarak hedefliyorlar o canımı sıkıyor bu sorunu çözebilir misiniz? En fazla 20 yorum yapan +,- değerlendirmesi yapabilsin gibi. Hem bu süreçte yorumları da kontrol etmişiz olursunuz. Öyle yollar deniyorlar ki a yerine @ o yerinede 0 kullanıyorlar bir zamanlar site yazdığımda yorumum onaylanmasını bekliyordum küfür edenlerin yorumlarını görünce yanlış bir şey mi yazdım diye sürekli kendimi kontrol ediyorum.:/ Kullanıcı isimleri çıkmadan olabilir mi?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst