Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yüzleşme Günü

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Dün size dersahnede bir çocuğun fotarafını ss alıp kız grubu yerine dersahne grubuna attığımı anlatmıştım şimdi size sonradan yaşadığım şeyleri ve endişelerimin nasıl boşa çıktığı anlatıyım.bu olaydan 1 saat sonra dershanenin hazırladığı her hafta yapılan kelime ve grammer sınavı vardı o yüzden gitmek zorunda kaldım eski sınıfıma gidince arkadaşlarım baya dalga geçti sınav vakti gelince hocadan ısrarla eski sınıfımda girmek istediğimi söyledim ama hoca beni yeni Sınıfıma gönderdi.burda git konuş yanlış anlaşılmayı düzelt diyenler vardı bende konuşacaktım ama sınavdan önce bir kız çocuğa gel istersen yanıma otur filan dedi çocuk duygusuz bir şekilde yok diyince çocuk anksiyete mi tetikledi konuşamadım neyse sınıftakiler beni tanımıyordu bende onları tanımıyordum eğer ismimi bilmezlerse o mesajı atanın ben olduğumu bilmezler diye düşündüm zaten benle birlikte yeni gelen 4 kişi olduğu için göze batmıyordum .dün ki sınavın analizinde ve bu gün ki elementary dersindeki tüm aralarda eski sınıfıma kaçtım ve isteğe bağlı gelindiği içinde yoklama alınmıyordu planım bu döngüyü sınıf belirlemek için yapılan seviye belirleme sınavına kadar sürdürüp sınavda kötü yapıp adımı öğrenemeden eski sınıfıma dönmekti neyse eski sınıf arkadaşlarım çözdükleri testleri erken bitirdikleri için bu gün hoca onları 2 ders erken bırakmış ve ben bu yüzden bu teneffüs kaçamadım ve bunu da tenefüste yazıyorum zaten. endişelerimin neden boşa çıktığını anlatayım şimdi ben sınavdan iyi yaptığım için A sınıfına geçtim ve buradaki öğrenciler dershanenin en zekileri dershanede yıldız teknik,Akdeniz, Hacettepe kazanan insanlar var yani baya çalışkan insanlar var belki bu nedenle ortam o kadar garipki tenefüs oldu ama kimse yerinden kalkmıyor konuşmuyor sanki kimsenin arkadaşı yok gibi arada bir sadece sınıftaki zeki çocuğa soru sordular onun dışında herkes ya test çözüyor ya da telefonlarıyla oynuyorlar sadece iki kız var yakınlar konuşuyorlar o kızlarada arkada olduğum için görüyorum ters ters bakıyorlar iki de bir of layıp duruyorlar derste de hoca soru da black Hole ile ilgili soru çıktı hoca hevesli hevesli bu konu hakkında bildiklerini anlatıyor işte saate kaç kilometre çekim kuvveti var biliyor musunuz falan yine o iki kız hocayla bu konu hakkında muabet ediyor yine bu musibetler of layıp duyuyor işte niye dersi kaynatıyorlar falan diye biri bir soruyu yanlış yapıyor arkadan biri sırıtıp bunu da yanlış yapmasın falan diyor ya da adı üstünde elementary dersindeyiz hoca temel grammer konularını anlatıyor hocam bunu geçin anlatmayın kolay zaten lan salak zaten ders elementary temel konular anlatılıyor zaten madem biliyorsun niye geliyorsun zorunlu bile değil gelip hocaların sinirini bozuyorsunuz boşubosuna hocalar bu sınıftan nefret etmiyor neyse ben o çocuk muhabetin den bağımsız sınavda kötü yapıp gidicem çok gıcık bir sınıf ama işime geldi Allah'ın npc leri ders hakkında herşeye alerjileri olduğu için benim meseleme hakim değildiler.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
DŞGLKFDŞGKDŞLGKDŞGKDFŞLHKJDFŞGK çok tatlısın😭 boşa telaş yaptın kimsenin umrunda değilmiş..yeni sınıfında sana sabır diliyorm ama benim en sevmediğim insan tipleri onlardı abla iki dakika muhabbetten ölmezsin ya