Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Zerobaseone Üyesi Han Sung Bin'in Bir Düşmanına Verdiği Yanıt, Bir Tartışma Başlattı

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
1694210974-untitled-1.jpg


Son zamanlarda, popüler Kore online topluluğu Nate Pann'da K-pop hayranları arasında bir ayrılığa neden olan bir tartışma yaşandı.

Tartışma, ZEROBASEONE'ın Sung Han Bin ile ilgili bir olay etrafında dönüyor ve netizen'ların tepkilerinde açık bir bölünmeyi gösteriyor.

Tartışma, bir netizen'ın "Oh, böyle şeyleri sevmem" başlıklı bir gönderi oluşturmasıyla başladı. Netizen, gönderide Sung Han Bin'in bir düşmanına verdiği yanıtı gösteren bir fotoğraf ekledi.


1694211603-image.png


Düşman, "Hayatın çok acınası hahaha lütfen öl. Bu gezegende yaşadığımız için utanç verici bir insansın, sen çirkinsin." diye yazdı. Sung Han Bin, altına şu yanıtı verdi: "Sanırım bu bir ilgi biçimi, bu yüzden seni sevgiyle kucaklayacağım."

Şaşırtıcı bir şekilde, bu online topluluk gönderisini oluşturan netizen şunları yazdı:

"Ben idolün iyileşmesini isterim, ama gerçekten bu tür yorumlara dikkat etmelerini, tartışmalara girmelerini ve sahne yapmalarını sevmem. Han Sung Bin kendisi iyi görünüyordu, o zaman neden bu tür yorumları görmezden gelemez? Kamuoyundan nefret yorumları alan kadın idol grupları bile sert eleştirilere katlanırken bu tür davranışlardan kaçınmaya çalışıyorlar. Ama o, sanki 'sana acıyan ben' diyor gibi kalp düğmesine basıyor. Bu tür hareketleri sevmem."

Bu gönderi çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı netizen'lar şunları yazdı:

"Neden sadece görmezden gelmiyor? Yorumuna cevap vererek daha fazlasını kışkırtıyor ve üyeler lanetlenebilir. Cevap verme. Sadece görmezden gel,"

"Nefret ederim, düşmanlara göz yumamayanları,"

"Düşündüm 'gerçekten yapmalı mıydı? debut'ından bu yana uzun zaman geçmedi,"

"Yanıt vermek yerine enerji harcamak yerine sadece silebilirdim,"

"Onun gibi davrandığında neden düşmanlar onu yememesin?"

Sung Han Bin'i savunan netizen'lar şunları yazdı:

"Bunu görüp de Sung Han Bin hakkında bir şeyler söyleyen insanların gerçekten deli olduğunu düşünüyorum. Normal insanlar önce düşmanı lanetlerdi,"

"Düşman hatalı ama o eleştiriliyor,"

"Yorumu yanıtlayan kişiye vurmalı değilsin, düşmanı dövmen gerekiyor, bu mantıklı mı?"

"Bu kişi tam bir anti-fan,"

"Benim söyleyenin ne dediğini anlamadığım tek kişi ben miyim?"

"Ama ona ölmeyi söyleyen kişi anormal, neden bu kadar insan Han Bin'e şeyler söylüyor?"

"Gerçekten harika olduğunu düşünmüştüm,"

"Sung Han Bin, Jang Won Young'ın erkek versiyonu galiba,"

"Herkes deli mi? Neden kurban nefret ediliyor?"
 

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Katılım
25 Tem 2023
Mesajlar
831
Tepki
4,181
Puan
153
yani hiç olmuş mu bu cevap gerçekten kabul edilebilir gibi değil sövsene şu hadsize😡
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Netizenlerin kafalarını hiç anlamıyorum. Çağ dışı canavarlar ya. İyi ki görmezden gelmemiş gayet kibar bi şekilde cevap vermiş. Ben olsam ağır cümleler kurardım. O kim ki onun ölmesini istiyor hadsiz. Anca klavye delikanlılığı yapsınlar moruklar
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Valla bu sıcakta tarlaya işe gittim vücudum sıcaktan hep leke olmuş sinirliyim. Kafası çalışmayan kuş beyinli beyinsiz netolar sinirlendirmesin beni. Açarsam ağzımı kapatamazlar.
Not: "Kuş beyinli beyinsiz" cümlesi lisedeki biyoloji hocamız bazı öğrencilere kızarken bu cümleyi söylerdi.
Bundan sonra beni sinirlendirene kuş beyinli beyinsiz diyeceğim.
 

BobaTea

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
984
Tepki
2,628
Puan
55
Netizenler burada biraz haklı aslında. Bu tarz insanlar ilgi çekmek için her şeyi yaparlar. Şimdi sırf cevap verdi diye idolünün ilgisini çekmek için kötü yorum yapanlar olacaktır. Bu tarz tipleri görmezden gelmek ya da direkt IU'nun yaptığı gibi hakaretten dava açmak en mantıklı yol. Gerçi istediğini söyler, istediğine cevap verir. Netizenler burada her zaman olduğu gibi abartmış.
 

BobaTea

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
984
Tepki
2,628
Puan
55
Hanbin'de zaten ilgi çekmek için yaptığını ima etmiş, IU ile 2 aylık çaylağın imkanı aynı mı sence? Çocuk daha yeni debut yapmış dava avukat masraflarını ödeyip takibini mi yapsın sürekli. Şirketi zaten ilgisiz bir şirket kılını bile kıpırdatacağını sanmıyorum. Mnet+ her önüne gelenin yorum yapabildiği bir mecra maalesef ve hanbin sürekli nefret almasının yanı sıra son zamanlarda daha çok nefret almaya başladı, görmemesinin imkânı yok. Bu nefret durumu ailesine kadar gidip rahatsız ediyorsa tek bir tanesine cevap vermesi çok görülmemeli bence. Üstüne birde niye cevap veriyor diye suçlayıcı bir şekilde post açılıyor. Çocuğa ölmesini söyleyip hakaret ediyor, sorun hanbin'in cevap vermesi mi? Her gün böyle çok fazla yorum alıyor bu çocuk. Görmezden gelmesinin imkânı yok. Kimse görmezden gelemez. Hanbin'in yaptığı sadece direkt olarak muhatap olmak, diğer idoller programlarda alttan alttan ya da açık bir şekilde genel olarak laf söylüyor. Bu onlarında görmezden geldiğini anlamına gelmiyor maalesef hepsi umursuyor bu durumu.
Cevap verdiği için ona kızmaları saçmalık ama bu cevap verdikçe bu tiplerin türeyeceği gerçeğini değiştirmiyor 🤷
 
Üst