Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum zamanında en vurucu kaosu yaşamış o yüzden istediğiniz kadar kaos çıkartın şuan forum canlanmaz. Sırf etkileşim için kaos isteniyorsa eğer dozu ayarlanmalı birine maddi manevi hiç bir yönden zarar vermemeli gerçi bunu demek için geç kalmış olabilirim ama neyse
imruvey bloom augustine namı değer pembişim vankedisi jktavşandişleri aycik callmeswarley cumberlay gül leavmealoneplease kelebek andromeda garden tospicyforyourheart prensesciklet eslem çiçek nerede sevdiklerim nerede siz neden gittiniz ki geri gelin lütfen
Ne demek hiç özel konuşma yok ne demek hiç bildirim yok aslında banımın açılmasına daha 28 gün vardı dayanamayıp erkenden açtırdım diye mi böyle mi oldu ve ben nasıl fanbasestar oldum ben en son risingstardım neler oluyo daha doğrusu neden böyle olmuş
O değilde aklıma şey geldi bir keresinde bir bakmıştım neredeyse tüm konularım farklı bir kategoriye taşınmış ahahhahaha tek bir kişi yaptıysa eğer içinden yeterrr diye bağırdığına eminim
Senin ismin haklı mı ?