Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaşamak için yemek yemek zorunda olmasam tek lokma yemem iştahım o derece kapalı hiç bir şey yemek istemiyorum zorla yiyorum,resmen yemek yemek istemiyorum ama yemek yemem gerektiği için yiyorum; eskiden yemek yemediğim için sıkça hasta olurdum o yüzden tekrardan sıkça hasta olmamak için az da olsa yiyorum keşke bunun başka bir çözüm yolu olsa ama maalesef en temel şey bu beslenme.Sıcak havalardan dolayı diyorlar ama kışın da çok iştahsız olduğum zamanlar olmuştu o yüzden bilemiyorum:/
Adresimi dalgınlıktan yanlış daha doğrusu eksik yazmışım neyseki son anda da olsa değiştirdim umarım bu seferde aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım siparişim için
Mucize uğur böceği ve kara kedi 1 sezon boyunca Fransızca dublaj Türkçe altyazılıya alıştıktan sonra birden bire İngilizce dublaj Türkçe altyazılı olmasına alışmak zorundayım şimdi off ne vardı hepsi fransızca olsaydı
Lazercim değişti kendisi tamamen işi bırakmış tabi kendi hayatı ama o kadar alışmıştım ki ona şimdikinin eli vajina bölgesine lazer uygularken yavaş canım daha çok yanıyor ama özenerek yapıyor ona bir şey diyemem önceki lazercim kılları kesme yoksa bütün iş yaş olur demişti yenisi ise vajınamı traş etti ya keşke gitmeseydi umarım bir an önce biter bu lazer kabusu
Evimin aşırı yakınlarında ölü bebek kedi gördüm, hiç tahmin etmezdim böyle bir şey göreceğimi, o kadar üzüldüm ki anlatamam ağlayamadım ama çok üzüldüm,yavru değil bildiğiniz bebek neden ölmüş olabilir ki küçücüktü keşke yaşasaydı...