Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizen Forum

Müstesna
Müstesna
@tospicyforyourheart söylediklerine katılıyorum. Şuanda Korede doğum oranları düştüğü için Koreli erkekler yabancı kızlarla üremeye çalışıyorlar. Çoğu yabancı kız böyle kandırılıyor işte. Başta muhtemelen baya kdrama erkeği gibi davranıyorlar. Evlenince gerçek yüzleri çıkıyordur ortaya. Hani burada da incel erkek çok. Açıkçası ülkenden ve ailenden kilometrelerce uzakta bir incelle evlenip zorluk çekmektense burada çekmek daha mantıklı. En azından ailen yanında. Addhklmkşş hem bizim erkeklerimiz o evlendikleri Koreli erkeklerden daha yakışıklı bence. 🤣
Blabla
Blabla
Sevgi choinin evliliğini çok beğeniyordum kocası da aşırı olgun kültürlü bir adamdı kanalı silmişler içime kurt düştü. Onun dışında senin söylediğinin en iyi örneği jess jihoon. Jihoon jessten 7 yaş buyuktu. Jessi Türkiye'den Kore'ye götürüp stüdyo dairede yaşattı 19 yaşında da hamile bıraktı. Aradan iki üç yıl geçtikten sonra jess kızıyla Türkiye'ye döndü. Adam aldatmış. Çok da güzel kızdı.
Blabla
Blabla
Blabla
Blabla
Bana acil bilgi selalesi yap pls
Blabla
Blabla
Ohaaaa çocuklar nolacak şimdi yazık çok etkilenmişlerdir ikisi de minicik
Blabla
Blabla
Gizem hwang onceden kayınvalidesi ve eşiyle beraber yaşıyordu issizdi o zamanlar. Kayınvalidesi çok ırkçılık yapmış çocuğuna Türkçe ogrettirmemis. Gizem de taşınmak istedi ama eşinin iş durumundan dolayı kendi başına başka bir sehire gitti. Ayrı değiller ama sadece hafta sonları beraberler. Sırf şu kayinvalide baskısından kurtulabilmek için eşiyle ayri kalmaya katlanıyor öyle söylemişti.
Blabla
Blabla
Zaten önceden de Kore'de yaşıyorlardı sevgi ve eşi. Sonra artık adam ne yaptıysa sevgi stres yüzünden beyninden rahatsizlanip ameliyat oldu. Sonra apar topar Türkiye'ye yerleştiler o zaman bebişler yoktu
Blabla
Blabla
Zaten adamda hep bi bıkkınlık vardı farkettin mi
Üst