Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize günaydın arkadaşlar.
Size veda etmeye geldim. Bu kalıcı bi veda değil ama biraz uzun sürecek en azından benim için. Uzun zamandır sizinle burada güzel vakitler paylaştım. Benim için çok değerli şeylerdi ve bunca zamandır bulunduğum ortamdan haber vermeden gitmeyi istemedim. Uranyum ve Ciklet'e yazdım. Ne zaman aktif olurlar bilmiyorum. O yüzden gördüklerinde banlarlar beni.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Yılbaşı etkinliklerinde size eşlik etmeyeceğim. İnşallah yeni yılınız gönlünüzce geçer. Elbet hayatımızda zorluklar olur umarım bu zorlukları aşabilecek güce sahip olalım ki bu güce de sahibiz. Öldürmeyen acı güçlendirir. Hepinize çok teşekkür ederim ve sağlıcakla kalın
Gülüp eğlenmeliydim,
Su gibi akmalıydım şu yaşımda.
Oysa ağır ağır düşünüyorum geleceği...
Kaç gecem daha böyle uykusuz geçecek?
Beni felaketler değil düşünmek mahvedecek.
Genelde şiir insanı değilim. Çünkü bana göre çok özel ve herkesin anlayabileceği bir şey değil. Şiirlerin içinde yaşanmışlıklarını, kelimelere aktarırken şairin kendi diliyle karışmış bi sanat var. Ve bir şiiri anlayabilmek için de hak etmek gerekiyor bana göre. Bu hak da yaşanmışlıklar ve deneyimler oluyor. Çoğunlukla şiirleri anlayacak kadar hak etmediğimi düşünürüm. O yüzden çoğu zaman başkasının ağzından dinlemeyi severim.
Ve son kısımda kahroldum. Sadece son kısımda değil tabi ki. Yavaş yavaş kendimize olan değerimizi yitirdiğimiz zaman , ortada sadece başkalarına nasıl esir olduğumuzu görürüz. Ve bazen çok geç olabilir bir şeyler için...
Şu dünyayı adamakıllı görmeden , dünyanın ne olduğunu adamakıllı anlamadan buradan gidecek olduktan sonra ne diye buraya geldik sanki? Yaşadığımızın farkına varmayacak olduktan sonra ne diye yaşıyoruz?