HABER: Önce düğün, sonra bebek haberi… hayranlar geç gelen duyurulara sinirli
KAYNAK: Newspim via Nate
1. [+837, -19] Eşleri ve çocukları bunu hak edecek ne yaptı?
2. [+769, -23] Bunu yapan bir idol olduğunda şaşırtıcı oluyor sadece ㅋㅋㅋ kırklı yaşlarındaki bir ünlü yaparsa kimse takmaz
3. [+64, -1] Hatırlıyorum da Yang Jun Il alçakgönüllü bir eş ve baba olmayı umuyorum demişti… Bu listedeki erkekler böyle bir eş ve baba olabildiler mi acaba? Çocuklarının mutluluğu yerine kendi popülaritelerinin yok olmasından korktular. Benciller.
4. [+53, -2] Evlilik öncesi hamileliklerden utanıyorlar. Lütfen hayranlarınıza böyle ihanet etmeyi bırakın.
5. [+37, -3] Lee Jae Hoon neden sakladı bilmiyorum… çok pozitif bir imajı vardı, çıkıp açıklamalıydı
6. [+34, -2] Bu kadar zaman gizledikten sonra niye açıklamaya zahmet ettiler anlamıyorum
7. [+26, -1] İmajlarını kötü etkiliyor. En azından Chen çıkıp bebeğim olduğu için evleniyorum dedi. Diğer adam ise iki çocuklu, yıllardır evliymiş… eşi ve çocuğu böyle gizlenmeyi neden hak etsinler ki?
8. [+22, -2] Erkek ünlüler: of lanet kondomlar ㅠ
9. [+20, -0] Lee Jae Hoon en kötüsü. Bu listedeki dört kişi arasından halka 10 yıldan fazla süredir yalan söyleyen kişi. Jeju adasındaki bekar hayatı hakkında bir TV şovu bile çekmişti.
10. [+20, -0] ㅋㅋㅋㅋ Bence açıklamalarının sebebi bugünlerde aile üzerine kurulu varyete şovlarının iyi para getirmesi. Aileleri bu kadar zaman ne kadar üzülmüştür. Çok geç artık.
11. [+19, -2] #babytoo…
12. [+13, -0] Sadece karısı ve çocukları için üzülüyorum ben. Suçlu gibi davranmak zorundalar, babalarının kim olduğunu söyleyemezler… onunla halk arasında görülemezler .. Neyin daha önemli olduğunun farkında değiller mi? Para kazanmak kendi eşinizden ve çocuklarınızdan daha mı önemliydi?
—
ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+170] Lee Jaehoon çok kötü ya, eşinizi ve çocuklarınızı ON yıl boyunca sakladığınızı düşünün. Niye??? Bir de bekar gibi davranmış, bunu çocuklarıma, eşime ve kendime yapamazdım
Kaynak: Netizenbuzz
Eee sizin yüzünüzden yalan söylüyorlar? Açık açık sevgilim var deseler hemen siz -Anyongㅋㅋ seniㅋㅋaptalㅋㅋ kariyeriniㅋㅋ mahvettinㅋㅋ dersiniz. Adamlar napsin? İmaj isteyen sizsiniz. Daha doğrusu yalan isteyen sizsiniz. İhanete uğramıyorsunuz bu sizin suçunuz.
“Eyvaah yaandın~~”
Valla ben Chen’den cesaret alıpta açıklayacak daha çok isim olacağını düşünüyorum insanlar aptal yargılarınız yüzünden bu durumlardalar zaten ve size itaat edenler yüzündende böyle olmuş yıllardır oh gruptan çıkacak diyorlar çıkarıyorsun, işini yapmayacak sektörden ayrılacak diyorsun (evlendi çocuk yaptı vs diye) ayrılıyorlar bu ne ya az cesur olunda söyleyin helal olsun Chen’e çıktı söyledi söyleyin anacım söyleyin korkmayın siz onların dediklerini yaptıkça sizi malları sanıyorlar.
Bunca yıl saklamalarinin sebebi ne acaba? Sizsiniz. Sizin yüzünüzden başka çareleri olmadıkları için sır gibi saklıyorlar özel hayatlarını. Sevgilisi olanlara, evlenenlere vatan haini muamelesi yaptığınız için insanlar saklanarak yaşıyor.
Sevgilisi olup da açıklayanlara gördük neler yaptığınızı . Hangi sevgili açıklamasına hoşgörüyle yaklaştınız ki ? Şimdi gelmiş adamları yargılıyorsunuz , ne yaparsa yapsınlar bir kulp buluyorsunuz . Hem adamlar belki eşlerinin iyiliği için saklamışlardır veya eşleri saklamalarını istemiştir çünkü ünlü değiller ve hasta fanlar onlar için çok tehlikeli . Hemen dramalar yazmaya başlamayın
Aslinda sinirlenmekte haklilar hayranlar bir nevi aile gibi oluyor siz gidip pat diye annenize benim bir çocuğum var desenize.
Sadece müziğinizi dinleyin abi salın şu insanları istediklerini yaparlar sizene
Hayır sanki yasalara karşı gelmiş gibi gizli saklı yapmak ne mana. Aman her şeye tepki verenler oluyor zaten 2 gün verirler geçer gider kendilerini fazla önemsiyorlar
Eşleri hamile olmasaydı hiç biri açıklamayacaktı. Bu yüzden hepsi benim gözümde bencil herfiler.
Aptal kalıplarınız yüzünden idoller böyle, suçlu idoller mi oluyor?
Hayranların linç kültürü yüzünden idollerin her şeylerini saklamak için normalden kat kat fazla efor sarf etmelerine sinirlenmişler yani? Aptal abazalar.
Ay bu aralar korede herkes hamile devlet doğum oranı yükselsin diye sahte kondom mu satıyor nedir ahahaha