[enter-talk] JENNIE: “BİR ERKEĞE ASLA İLK MESAJI ATMAM, ÜST ÜSTE MESAJ DA GÖNDERMEM… BU BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ADIMDIR”

BLACKPINK üyesi Jennie, erkeklere ilk mesajı atmadığını ve üst üste (arka arkaya) mesaj göndermediğini açıkladı.
Jennie yakın zamanda Cosmopolitan kanalının YouTube içeriğine katılarak “Blind Date” bölümünde Genel Yayın Yönetmeni Willa Bennett ile sohbet etti.

Program sırasında sunucu, bir erkeğin Facebook durumunu sürekli değiştirdiği ancak mesajlara saatler sonra yanıt verdiği bir senaryoyu tanımladı; Jennie bunu duyunca gözle görülür şekilde şaşırdı ve “Yok artık. Bu kesinlikle büyük bir red flag” yorumunda bulundu.
Sözlerine şunları ekledi: “Facebook durumunu değiştiriyor ama mesaja cevap vermiyor mu? Bu tamamen yanlış. Biz erkekler tarafından saygı duyulmayı ve sevilmeyi hak ediyoruz.”
“Mesajına yanıt alamadığında tekrar mesaj atar mısın?” sorusu sorulduğunda Jennie kahkahalara boğuldu ve “Ben ilk mesajı bile atmam ki” dedi.
Vurgulayarak devam etti: “Benim için arka arkaya iki mesaj atmak —tabii ki acil bir durum olmadığı sürece— gerçekten çok büyük bir olaydır. Eğer biri kişisel sebeplerden dolayı yanıt veremiyorsa buna saygı duyarım; onların zamanına saygı gösteririm. Ama bunun yerine gidip Facebook durumunu güncellemek mi? Bu kesinlikle kabul edilemez.”
[+71] [-60]
1. [+171, -23] Jennie ilk mesajı atmasa bile muhtemelen telefonunda okunmamış yüzlerce mesaj birikiyordur zaten.
2. [+136, -23] Jennie o röportajda feci derecede güzel görünüyordu.
3. [+134, -21] Jennie’nin popüler olmak veya ilgi görmek için öyle şeylerle uğraşmasına gerek yok ki.
4. [+125, -22] O gün aşırı güzeldi.
5. [+121, -22] Teyzeler yorumlarda yine kudurmuş ㅋㅋ Zaten onlar erkeklerin peşinde koşup erkek delisi gibi davransalar bile dönüp yüzlerine bakılmaz, Jennie ise ilk iletişime geçmese veya mesajlara yanıt vermese bile erkeklerin onu el üstünde tutmak için ekstra çaba sarf ettiği bir hayat yaşıyor.
K:Pannchoa







