[enter-talk] SKANDALLI ÜNLÜLERİ DESTEKLEYENLERİN CEZALANDIRILMASI İÇİN BİR KANUN ÇIKMASI LAZIM
Şu an Instagram; IU, Byun Woo-seok, Cha Eun-woo, Kim Soo-hyun, Yoo Ah-in ve diğerlerini savunan, onlara destek veren yorumlarla çalkalanıyor…
Cidden, bir ünlüye ne kadar bağlı olursanız olun, ya da ne kadar büyük bir hayranı olursanız olun, ortada bir yanlış varsa insanlar buna ‘yanlış’ demeli; arkasını dönüp gitme vakti geldiyse de arkasını dönüp gitmeyi bilmeli…
Eğer böyle olsaydı, ünlüler gerçekten de oturup hataları üzerine dürüstçe düşünmezler miydi? Ve onları örnek gören daha genç veya diğer meslektaş ünlüler de davranışlarına çok daha dikkat edip skandala yol açabilecek hareketlerden kaçınmazlar mıydı?
Neden herkes kafayı yemiş gibi bu “ünlülere” bu kadar saplantılı bir şekilde odaklanmış durumda? Sizin varlığınızdan bile haberi olmayan, tamamen yabancı insanları yüceltmeyi ve onlara tapmayı şahsen ben hiç anlamıyorum. Kendime yeterince değer verdiğim için, insanların elin yabancısını bu şekilde övüp ilahlaştırmasını aklım almıyor. Bu tarz bir bağlılığı ve sevgiyi onların yerine sevgilinize ya da ailenize vermelisiniz.
Sırf para kazanmak için bu işi yapan ünlüleri savunmak, korumacı yorumlar atmak, kamuoyunu manipüle etmeye çalışmak ve hayatınızı onlara adamak için neden bu kadar çaba sarf ediyorsunuz ki?

IU’nun En Son Instagram Gönderisindeki Yorumlar:
-
Seni sonsuza dek destekleyeceğim!!!! Unnie fighting
-
Kendini hiç hırpalama, seni her zaman seveceğim.
-
Yemeklerini düzenli yemeyi sakın ihmal etme, seni seviyorum.
-
Biz her zaman IU’nun tarafında olacağız.. Sakın moralini bozma, neşelen.

Byun Woo-seok’un En Son Instagram Gönderisindeki Yorumlar:
-
Seni her zaman destekleyeceğim.
-
Woo-seok-ah, çok emek verdin. Seni seviyoruz.
-
Cidden o taç çok ama çok ağır ㅠㅠ Bizim canımız oyuncumuz. Güçlü kal. Seni seviyorum!!

Cha Eun-woo’nun En Son Instagram Gönderisindeki Yorumlar:
-
WONDERfools dizisi acayip iyi ya ㅠㅠ
-
Oppa, WONDERfools çok eğlenceli. Seni seviyorum. Woonjungie (canım karakterim) çok emek verdi ㅜㅜ
-
Eunwoo-yah, sana her zaman inanacağım. Seni destekleyeceğim. Güçlü kal! Aroha (fandom adı) her zaman senin yanında olacak.
Cidden, tam anlamıyla bir rezalet ㅋㅋ
Skandallarla boğuşan ünlüleri savunan ve onlara kalkan olan hayranlar da cabası. Bence bu insanların üzerine çok sert gidilmesi gerekiyor; mesela ibretialem olsun diye bunlara aşırı ağır cezalar falan verilmeli ki herkes “oppam” veya “unniem” demeyi bırakıp sesini kessin ㅋㅋ Dünyanın cidden böyle bir yer olmasını isterdim.
Eğer IU ve Byun Woo-seok gerçekten pişmansa, işi sadece bir tane özür gönderisiyle geçiştirmeye çalışmamalılar.
Eğer aldıkları tüm oyunculuk ücretlerini iade ederlerse, diziyi dijital platformlardan tamamen kaldırırlarsa ve meseleyi bu şekilde düzgünce hallederlerse, işte o zaman belki en azından bunu takdir ederim ㅋㅋ
Ve Cha Eun-woo için de geçerli bu; parayı sonradan geri ödemek her şeyi bir anda düzeltiyor mu yani? Tüm ünlüler aynı. Önce vergiyi kaçırıyor, sonra şansı yaver gitmeyip yakalanınca sadece parayı geri ödüyor ve ardından hiçbir şey olmamış gibi dizilerde oynamaya devam ediyor. Her şey bu kadar kolay mı bitiveriyor yani?
Örneğin, bu tarz şeyleri yapan insanlar ünlü oyuncular değil de birer yayıncı)veya sosyal medya fenomeni olsaydı, siz yine de “Oppamızı destekliyoruz”, “O asla böyle bir şey yapmaz” falan diyecek miydiniz?
Siz bu insanlara bu kadar tapmaya devam ettiğiniz için, bu ünlüler de kendilerini gerçekten özel bir halt sanıp kibirleniyorlar; oysa hepsi herkes gibi sadece birer insan.
İnsanların onları neden bu kadar ilahlaştırdığını cidden anlamıyorum.
Keşke bu suçluları savunan hayranları da cezalandıracak yasalar olsaydı…
İnsanlar nefret içerikli yorumlar yüzünden dava edilip cezalandırılıyor,
o halde neden savunulmaması gereken insanları savunan ve onlara siper olan yorumlar da cezalandırılmıyor? Gerçekten bunun için yasalar çıkarılmasını çok isterdim ㅋㅋ
[+52] [-37]
-
[+16, -3] Şu ünlü delisi fanlar cidden en kötüsü/en çekilmezi..
-
[+11, -10] E o zaman elinden bir şey geliyor mu? Seni gidi işe yaramaz s*rtük ㅋㅋ
-
[+10, -5] Bu ne biçim bir saçmalık, ne zırvalıyorsun sen ya??
-
[+8, -0] İnsanların özgür iradesini zorlamak kabul edilemez bir şeydir. İşlenen suç ortada manipülatif ve organize bir şekilde planlanmadığı sürece, savunma yorumu atanlara ceza falan uygulanamaz.
-
[+7, -2] İnsanlar tonla skandala karışmış siyasetçileri bile savunuyor, hatta gidip onlara oy veriyorlar… Bir ünlünün yapmış olabileceği kötü şey bunun yanında ne kadar büyük olabilir ki? Cumhurbaşkanı, milletvekilleri, bakanlar ortalıkta gayet rahat ve hiçbir şey olmamış gibi gezinirken, sen gelmiş neden ünlülerden bir erdem bekliyorsun? ㅋㅋ
-
[+6, -5] IU ve Byun Woo-seok’u azılı suçlularla aynı kefeye koyup ilişkilendirmekteki amacın ne tam olarak? Kafayı mı yedin sen, delirdin mi?
K:Pannchoa






