Başkan Moon Jae In, Coronavirüs salgını Kore’de yayılırken ‘Parasite’ ekibiyle yemek yedi

25

Güney Kore, Çin’den sonra en fazla Coronavirüs hastası bulunan ülke haline geldi. Hastalığa yakalanan sayısı 156’ya yükseldi ve bir günde Daegu’da 39 hasta ortaya çıktı.

HABER: ‘Parasite’ kadrosu Başkan Moon Jae In ile öğle yemeği yedi… Yönetmen Bong Joon Ho, “Şoktayız”

KAYNAK: Mydaily via Naver

1. [+6,206, -487] Ülke ise Coronavirüs şokunda…

2. [+3,982, -627] Böyle bir zamanda jjapaguri yemeleri, vay be

3. [+2,245, -277] Böyle bir zamanda mı? Önceliklerin ne olduğunu bilmiyorlar mı?

4. [+1,303, -77] Moon Jae In, sen Mavi Saray’da Parasite ekibiyle jjapaguri yerken hastanelerde hastalara bakmak için uğraşan bir sürü doktor ve hemşire var. Bir kişi öldü bile… Aklın yerinde mi? İnsanlar coronavirüsten çok koruyor, metroda herkes maske takıyor, sen Mavi Saray’da jjapaguri yerken gülüyorsun? ‘Parasite’ filminde gösterilen zenginlerden biri olduğunun farkında mısın Moon Jae In? İnsanların geri kalanı hiç umrunda değil, sadece kendini önemsiyorsun.

5. [+974, -55] Daha anlayışlı olmaya çalışıyordum ama başkanın bu kadar aptal olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu … Başkan mı yoksa varyete şovu starı mı? Bir kişi o dikkat etmediği için coronavirüsten öldü ve şimdi 100’den fazla hasta var. Gerçekten şu anda jjapaguri yemek için zaman var mı?

6. [+853, -039] Hmm… bunu desteklemek zor. Böyle bir şey yapmak zorunda olsanız bile bari gizli tutsaydınız. Şu anda 100’den fazla hasta var.. en azından öğle yemeğini iptal edin.

7. [+797, -23] Kötü zamanlama diye buna denir. Bir tarafta üst sınıf kahkahalar atıp yemekler yiyor… diğer tarafta cenaze törenleri hazırlayan sıradan vatandaşlarımız var.. Başkanın bu kadar tehlikeli zamanlarda kutlama yapması gerçekten acınası, filmin yapımcısı onu reddedemedi ve orada onunla birlikte gülerek oturuyor. İkisine de dayanamıyorum.

8. [+527, -18] Vatandaşlar coronavirüsten ölürken başkan ve elitleri jjapaguri yiyor

KAYNAK: Nate

1. [+3,972, -1,166] Evet zamanlama gerçekten çok kötü… ‘Parasite’ büyük bir başarı elde etti, ama bu başka bir zamana ertelenmeliydi.

2. [+3,742, -1,297] Sewol gemi trajedisi sırasında ‘Parasite’ partisi yapsaydık halk nasıl tepki verirdi hayal edin?

3. [+2,759, -892] ㅡㅡ Ah lütfen durumu okumayı bilin

4. [+411, -120] Ülkenin çökmesine 5 dakika kalmışken ne kadar heyecanlı görünüyorlar

5. [+376, -107] Bu virüsün altın zamanını kaybediyoruz ama orada oturmuş jjapaguri yiyor

6. [+367, -60] Ülkede bir felaket durumu ilan etmemiz gereken bir noktadayız ama yine de orada ramen yiyor

7. [+321, -98] Ülke coronavirüs sebebiyle delirmiş durumda, orada Bong Joon Ho ile oturmuş gülüyor? Bu bizim başkanımız mı? Dışarıda durumun ne kadar kötü olduğunun farkında değil. Geleceğimiz gerçekten kasvetli.

8. [+284, -52] Böyle bir zamanda nasıl jjapaguri yiyebilirsin?

9. [+278, -41] Mantıken konuşursak, şu anda jjapaguri ile kıkırdama zamanı değil. Bir günden kısa bir sürede 30 vaka ortada çıktı, bunun nesi komik? Bir kişi öldü bile. Öğle yemeği iptal edilmeliydi. Başkan bunu düşünemeyecek kadar düşüncesiz olsa bile, personelleri daha iyi bilmeli ve iptal etmeliydi.

10. [+234, -38] Öğle yemeği planlanmış bir etkinlik olsa bile iptal edilmeliydi..! Daegu şu anda çok kötü bir durumda.. jjapaguri yiyip nasıl gülümsüyorsun?

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+208] Hiç iyi görünmüyor. İnsanlar lafa değil icraata bakar. Komik olan ne biliyor musunuz? Parasite kadrosunun neredeyse hepsi, gerçek hayatta filmde gösterdikleri zengin insanlar…

Kaynak: Netizenbuzz

Önceki İçerikSM, Chen’in EXO’dan ayrılmayacağını vurguladı
Sonraki İçerikGfriend, ‘M!Countdown’da Moonbyul’a karşı birincilik aldı
25 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments