Aktör Ji Soo el yazısı özür paylaştı

89

“Benim yüzümden acı çekmiş insanlardan içtenlikle özür dilerim.
Geçmişteki kötü davranışlarımın hiçbir mazereti yok.
Yaptıklarım affedilemez şeylerdi.

Oyunculuk kariyerime başlarken, geçmişim gizlenmiş bir şekilde halktan hak etmediğim miktarda ilgi gördüm, bugün buraya bu şekilde geldiğimi düşünüyorum.

Ancak içimde her zaman geçmişten dolayı suçlu hisseden bir yanım vardı, pişmanlık hissettiğimde yaşananları geri çeviremeyeceğim kadar geç olmuştu, bu bana hep büyük bir anksiyete verdi.
Karanlık geçmişim beni hep ezdi.

Ben oyuncu olarak işlerime devam ederken beni izleyip uzun zaman boyunca acı çekmiş insanlara kefaretimi ifade etmek istiyorum, hayatımın geri kalanı boyunca geçmişimi düşünecek ve tövbe edeceğim.

Kanala, yapımcılara, oyunculara ve “River Where the Moon Rises” dizisinin setinde sessizce sıkı çalışan tüm personellere büyük zarar verdiğim için çok kötü ve suçlu hissediyorum.
Dizinin benim yüzümden daha fazla zarar görmemesini umuyorum.

Dizlerimin üzerine çöküp incittiğim herkesten içtenlikle özür dilerim.”

HABER: Ji Soo okul zorbalığı dedikodularını kabul etti, “Affedilmeyi hak etmeyen hareketlerim için dizlerimin üzerine çöküp özür diliyorum”

KAYNAK: Chosun via Naver

1. [+2,490, -15] Ünlüler neden yaptıklarının affedilemez olduğunu bir skandal patlak verdikten sonra fark ediyor? Lütfen hayatının geri kalanını pişmanlıkla ve sessizce yaşa.

2. [+2,109, -13] Mağdurların tüm gönderilerini okudum. Şu anda dizi çekmemesi gerek, derhal cezaevine atılmalı..

3. [+798, -11] Pişman olduğunu söylerken oyunculuk kariyerine devam etmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum! Geçmişte yaptıkları o kadar acımasız ve kötü ki, sanki bir insan olduğunu unutmuş! Sektörden sonsuza dek sürgün edilmeli! Mağdurun dediği gibi, özür veya tazminata gerek yok. Sadece hayatının geri kalanını bir okul zorbası şeklinde tanınarak yaşa!! Geçmiş asla geri alınamaz ve pişmanlık için çok geç!

4. [+493, -8] Tek çözüm onu sektörden sürmek. Sektörden ayrıldığını görmek için izleyeceğim.

5. [+263, -0] Gerçekten üzgün olduğundan şüpheliyim, sadece kariyeri bittiği için korkuyor. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum, özellikle de kendi ödediğim televizyonumun ekranında. İşlediğin suçlar cezaevinde yatmanı gerektiriyorken özgür olduğuna şükretmelisin.

6. [+183, -0] Bu bir özürle düzelmez, cezaevinde olman gerek

7. [+175, -3] Henüz askere gitmemiş olmasına sevindim. Askerde başka kimlere işkence edip intihar etmelerine sebep olurdu, hayal bile edemiyorum.

8. [+134, -3] Ve hala kariyerine son verdiğini söylemiyor.. gerçekten okulda işlediği cezaevini hak edecek suçlardan pişmansa kariyerine gönüllü olarak son vermesi gerek.

9. [+104, -1] Ne kadar şeytandı da mağduru ‘bana 10 milyar won verse bile affetmem’ diyoru? Bu adam o kadar çöp ki, geri dönüşüme bile gönderilemez ㅋㅋ

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+350] Hakkındaki suçlamalar gerçek bir cezai soruşturma gerektirmiyor mu? Bu sadece özür dileyip ve küçük olduğunu söyleyeceği bir şey değil.

 

Kaynak: Netizenbuzz

Önceki İçerikMağdurlar, aktör Kim Ji Soo’nun diğer öğrencilere cinsel tacizde bulunduğunu yazdı
Sonraki İçerikJi Soo ‘River Where the Moon Rises’ dizisinden çıkarıldı
89 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments