Seo Ye Ji hakkındaki eski zorbalık dedikoduları gün yüzüne çıktı, aktris bugünkü basın konferansına katılmadı

30

HABER: Seo Yeji’nin zorbalık dedikoduları “Herkesin gözleri önünde sınıf arkadaşlarına tokat attı”

KAYNAK: Everyday Economy via Naver

1. [+7,343, -282] Bu kadını anlamıyorum, Kim Jung Hyun’u hiç anlamıyorum. Bir dizinin tek bir bölümü için ne kadar emek, zaman ve para harcandığını biliyor, buna rağmen bir kadın istedi diye her şeyi mahvetti… bu ikisi gibi insanların bir daha televizyona çıkmaması gerek.

2. [+3,741, -65] Onu sonsuza dek sektörden sürgün edin

3. [+1,806, -42] Dizi setinde kaos ve skandala yol açması için erkek arkadaşını manipüle eden bir nugu sadece…

4. [+1,442, -30] Seo Yeji umrumda değil. Halk ona nefret yorumu yazabilir, ama önemli olan şu ki sektör artık onun verdiği zararın farkında, bir daha onu dizi-filmlere seçmezler.

5. [+1,299, -427] Seo Yeji güzel bile değil. Bu tipiyle nasıl böyle davranabilir?

6. [+674, -2] Estetikle dış görünüşünü güzelleştirmiş olabilir ama içi çürümüş. Bu yüzden ünlülerin imajlarına güven olmaz.

7. [+629, -6] Seohyun bu kadar zaman bunlara katlandığı için bir azize.. Evlilik sahnesinde kol kola girmemelerini çok tuhaf bulmuştum.. Lütfen Kim Jung Hyun ve Seo Yeji’yi sektörden uzaklaştırın.

8. [+580, -16] Büyük hayal kırıklığına uğradım. Seo Yeji bugünlerde sektörde zor bulunan bir yetenek ve güzelliğe sahip olduğu için hayranıydım. Çocukken yanlışlık yapmış diyerek zorbalığı affedebilirim ama yaptığı kötü şeylerin ifşa olmasından sonra imajının düzeleceğini sanmıyorum.

9. [+534, -4] Zavallı Seohyun ㅜㅜ

10. [+477, -3] Plastik suratlı, üniversite eğitimi hakkında yalan söyledi, karakteri de berbat

HABER: Seo Yeji bugünkü ‘Memories of Tomorrow’ basın konferansına katılmayacak

KAYNAK: Insight via Instagram

1. [+1,436] Seo Yeji iyi bir oyuncu, iyi diziler seçerek sonunda popüler olacağını düşünmüştüm ama böyle bir skandalının çıkacağını kim bilebilirdi… ne talihsizlik. Ben şu yaşamımda erkeklerin ve ilişkilerin hiçbir anlamı olmadığını fark ettim. Bu kadar iyi bir aktrisi kaybettiğimize üzülüyorum. Ah… çocuklarımı iyi karakterlere sahip olarak yetiştirmem gerektiğini tekrar doğruladım.

2. [+787] Bu gaslighting* mi? (*birinin kendinden şüphe etmesini sağlamaya çalışma, bir manipülasyon şekli)

3. [+584] Gerçek ve profesyonel bir aktris asla böyle davranmaz

4. [+304] Oyunculuk yapmayı ya da kendine aktris demeyi hak etmiyor. Böyle davranmanın uygun olduğunu düşündüyse eğer oyunculuğu bırakıp erkek arkadaşıyla mutlu bir hayat yaşamalıydı. Bunun yerine dizi çalışanlarını ve Seohyun’u zor duruma soktu. Umarım sektör onu dışlar çünkü onun reklamını yaptığı hiçbir şeyi de satın almam ben.

5. [+256] Kendi dizilerinde erkek oyuncularla her türlü fiziksel teması kuruyordu ama, komik. Sadece kaos yaratmak ve bir sürü insanın çalıştığı bir diziyi mahvetmek istedi. İnanılmaz biri.

6. [+186] Şimdi tüm bunlardan kaçmasını izlemek komedi ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

7. [+130] Bugünlerde dünyada ne kadar fazla psikopat olduğunu fark ediyor insan

8. [+523] Kim Jung Hyun da normal değil

9. [+48] Pişman olduğundan şüpheliyim, muhtemelen diğerlerini suçluyordur

10. [+150] Ne kadar acınası… bir daha onu medyada görmeyeceğiz gibi duruyor

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+176] Önceden de söylediğim gibi ikisini de savunamazsınız çünkü KJH kendi hareketlerinin sorumlusu ve samimi şekilde özür dilemesi gereken insanlar var. Sadece suistimal edilen erkeklerin ciddiye alınmaması, mağdurken ‘yetişkin bir adam nasıl manipüle/suistimal edilir’ diye suçlanmaları beni üzüyor. (Bunu yapan sadece Koreliler değil, yabancılar da böyle tepki verdi) Bunu söylemekten nefret ediyorum ama o yerleri değişseydi yani o mesajları kadın tarafı alsaydı tepkiler çok daha farklı olurdu. Neyse KJH üzdüklerinden samimi şekilde özür dilemeli, SYJ ise bundan sonra devam edemez, rolleri falan iptal edilmeli

 

Kaynak: Netizenbuzz

Önceki İçerik[THEQOO] Seo Ye Ji’den emir almadan önce ve sonra Kim Jung Hyun
Sonraki İçerikSeo Ye Ji zorbalık dedikodularını yalanladı, Kim Jung Hyun ile konuşmalarını ‘sevgili tartışması’ diyerek açıkladı
30 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments