HABER: Cha In Ha evinde ölü bulundu… son işi ‘Love With Flaws’
KAYNAK: Star Today via Nate
1. [+3,009, -49] Çok çekti… Bizim dünyamızda her şeyi bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için 27 çok uygun bir yaş. Yazık oldu ama bizim anlamayacağımız dertleri olduğuna eminim. Kim olduğunu bilmiyorum ama aynı yaşta olduğumuz için kalbim daha çok acıdı. Huzur içinde yat.
2. [+2,124, -32] Ah neden… çok ani oldu… ㅠㅠ huzur içinde yat…
3. [+1,967, -27] Huzur içinde yat
4. [+131, -0] Bu suratla, bu kariyerle, bu yaşta… yine de öldü..
5. [+118, -22] Önceden intiharı anlamazdım ama şimdi insanların bu ülkede niye ölmeyi seçtiğini anlıyorum. Ülkemiz cehennem.
6. [+96, -4] İntihar olduğu söylenmemiş, niye herkes intihar olduğunu varsaydı? Kalp krizi olabilir… şu an tek yapmamız gereken huzur içinde yatsın demek. Lütfen bu soğuk günde dikkatle git.
7. [+61, -2] Bu güzel gençlik yıllarına yazık. Jo Doo Soon gibi pislikler bile kendilerini öldürmüyor.
8. [+55, -2] Çok uzun boylu ve yakışıklıydı ama yine de sadece yardımcı rol oynayabildi. Bugünlerde sadece kötü oyuncu olmakla kalmayıp çok çirkin olan başroller de var. Belki de yakışıklılığına rağmen kimsenin tanımadığı bir oyuncu olarak çok zorlanmıştır.
9. [+37, -5] Onu WJSN Sungso ile birlikte ‘Happy Together’ da izlemiştim. Çok yakışıklıydı değil mi? Şok oldum ㅠㅠ Gülünce gözlerinin kısılmasından etkilenmiştim;;;
10. [+33, -1] Yazık oldu.. yaşına, yakışıklılığına
11. [+30, -3] Lütfen ölmeyin artık… psikolojimi etkiliyor..
12. [+26, -3] Son zamanlarda niye bir sürü ünlü ölüyor
13. [+25, -3] Haberde intihar olduğu söylenmedi
–
KAYNAK: Naver
1. [+2,885, -94] Ölüm sebebini bilmiyoruz… lütfen intihar olduğunu varsaymayın…
2. [+886, -33] Cha In Ha-nim ㅠㅠㅠ bu soğuk günde niye tek başına ayrıldın ㅠㅠㅠㅠ biraz daha bekleseydin daha sıcak bir bahar gelecekti ㅠㅠㅠㅠ seni destekliyordum ㅠㅠ çok üzüldüm ㅠㅠㅠ
3. [+682, -27] Huzur içinde yatsın
4. [+529, -43] Çok yakışıklı bir genç adam, niye böyle yaptı… böyle güzel bir yaşta… çok yazık..
5. [+421, -68] Çok güzeldi, niye aramızdan ayrıldı ㅜㅜㅜ Hayatına yeni başlamıştı, çok genç ve yakışıklı…
6. [+165, -6] “Dizisi bittikten sonra ölseymiş, tam bir baş belası” diye bir yorum gördüm… delirdin mi sen?? Kalbi ne kadar acıyla doluydu da bu kararı verdi? Onun için endişelenmen gerekmez mi? Ünlüler de insan. Lütfen yorum yapmadan önce biraz düşünün.
7. [+159, -4] Zorluk çeken, canı acıyan gençlerimiz… Her şeyin anlamı var ama sadece hayattaysanız eğer. Zorlanıyorsanız lütfen dayanın. Dayandıkça sizi daha iyi şeyler bekleyecek. Size söylemek istediğim bu ㅠㅠ Gençlerin hayatlarının böyle bittiğini görmek beni çok üzüyor. Anne babası ne düşünüyordur hayal edemiyorum…
8. [+124, -1] Bu kadar yakışıklı olsan bile hayat eğlenceli değil demek… hayat gerçekten boş… Ölüm de, hayat da boş, kitap sayfası çevirmek gibi… yaşayacak ne var? Niye yaşıyoruz ki?
9. [+108, -1] İnsanların “ölmek için gereken cesaretle yaşa” demesi çok sinirlendiriyor beni… intiharı düşünen insanlar için ölüm korkunç değil, cesaret gerektiren bir şey değil. Onlar için yaşamak korkunç, bu yüzden ölmek istiyorlar. Yaşamak cesaret gerektiriyor, ölmek değil. Bu insanlar hayatlarında bir amaç bulamadıkları, umut göremedikleri için ölüyorlar. Birine yaşayacak kadar cesur olmadığı için kızacaksanız eğer sessiz kalın. Bu daha iyi olur.
10. [+82, -0] Bir hastalıktan vefat etmiş olabilir, keşke ölüm sebebini açıklasalar
—
ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+60] Ölüm sebebini açıklayan herhangi bir haber yok, spekülasyon yapmamak en iyisi. Huzur içinde yat Cha In Ha-ssi, senin yer aldığın webdrama Miss Independent Jieun 2. sezonu zevkle izlemiştim.
Kaynak: Netizenbuzz
Çocuğun ölmesine değilde, yakışıklı birinin ölmesine üzülmüş gibi konuşuyorlar. Bu kafa yapınız öldürüyor insanları hala konuştukları şeye bak. Kesinlikle iflah olmazlar.
Çok genç Allah ailesine sabır versin huzur içinde yatsın.
Gerçekten son zamanlarda neler oluyor 🙁 Huzur içinde yat
Çok üzülüyorum gerçekten gencecik insanlar.. Bu çocuğu tanımıyorum ama gidenlerden bir çoğu bizim çocukluğumuz…
Artık üzülemiyorum o kadar çok alıştım ki…
Celal with passion for now’da büyük bir zevkle izlemiştim onu gerçekten çok üzüldüm ölüm nedeni açıklanmamış umarım doğal bir yolla ölmüştür huzur içinde uyusun.
bu çocuğu iki dizide izledim. clean with passionda da temizlik şirketindeki çalışan ünlü takımdaydı ve oyuncu olmaya çalışıyordu. zor olduydu ama en son bölümde başarmıştı. aklıma o geldi. ilk haberi gördüğümde şok oldum. yakınları için gerçekten zor bir durum. huzur içinde yatsın.
Burada bir insan hayatını kaybetmiş ama hala daha yakışıklı çirkin kıyaslamaları yapıyorlar ya…. Gerçekten artık kore’ye dair her şey midemi bulandırmaya başladı. Delirmiş bunlar.
Koreliler yakışıklı, genç, zengin olunca mutsuz olamayacaklarını herşeyin iyi ve yolunda gideceğini sanıyorlar ama öyle değil, insanın fiziğinin ve yüzünün güzel ve düzgün olması bazılarının size sırf bu yüzden iyi ve ayrıcalıklı davranması sizi mutlu etmiyor, çok paranızın olması dertsiz tasasız olduğunuz anlamına gelmiyor, inşallah bunu anlarlar, herşey para değil her şey yakışıklı/güzel olmak değil, hayatta insanı gerçekten mutlu eden şey başkalarınında gerçek sevgi ve gerçek destek görmektir… bu genç oyuncu neden öldü bilmiyorum ama inşallah huzur içinde uyur….ölüm sebebi açıklanır umarım ve umarım intihar değildir….
8. [+124, -1] Bu kadar yakışıklı olsan bile hayat eğlenceli değil demek… hayat gerçekten boş… Ölüm de, hayat da boş, kitap sayfası çevirmek gibi… yaşayacak ne var? Niye yaşıyoruz ki?
Bu arkadaşa bence psikolojik yardım gereli, aksi takdirde kötü sonuçlar tahmin edebiliyorum..
2. [+886, -33] Cha In Ha-nim ㅠㅠㅠ bu soğuk günde niye tek başına ayrıldın ㅠㅠㅠㅠ biraz daha bekleseydin daha sıcak bir bahar gelecekti ㅠㅠㅠㅠ seni destekliyordum ㅠㅠ çok üzüldüm ㅠㅠㅠ
Kaçıncı bu…Tükendik artık…😢
resmen artık kim intihar etti acaba diye açıyorum sayfayı… cok üzüldüm huzur içinde yat…