Benzer Yazılar

Baek Yerin JYP’de geçirdiği 12 yıldan sonra kendi şirketini kuruyor

Baek Yerin JYP'de geçirdiği 12 yıldan sonra kendi şirketini kuruyor

HABER: Baek Yerin 12 yıl sonra JYP’den ayrılıyor… “Kendi şirketimi kuruyorum”

KAYNAK: Star News via Nate

1. [+942, -85] JYP’nin onu atmasının zamanı gelmişti. Dövme yaptırmamasını söylediler ama yaptırıp durdu. Sosyal medyada hayranlarıyla kavga etti, sasaengleriyle özel arkadaşlıklar kurdu. JYP ona albüm çıkarmaya çalıştığında birden sanatçı hastalığına yakalanıp albümü reddetti. Park Jimin ve Baek Yerin şirketlerini dinlemeyip çok özel sanatçılarmış gibi davranırlarken iyi şarkıcı olmuşlar neye yarar?

2. [+743, -35] Baek Yerin’in yaptıklarını düşününce bunun için JYP’yi suçlamak zor ㅋㅋㅋ

3. [+418, -139] Park Jimin, Baek Yerin… JYP’nin pek kullanamadığı, heba olan yetenekler ㅠ onlar için en iyisini diliyorum

4. [+61, -31] Kendi şirketini açacak kadar popüler mi?

5. [+52, -4] JYP sayesinde ismini duyurdu. SM ya da YG ikisine de çıkış yaptırmazdı. JYP sadece yetenekleriyle çıkış yaptırdı onlara.. Biliyorum JYP yeterince onları desteklemediği için suçlanıyor ama JYP kimseyi desteklemiyor, hepsi kendi başına ünlü oluyor

6. [+50, -3] Harika bir sesi var ama kişiliği iyi değil. JYP’nin onu bırakmasının bir sebebi var

7. [+40, -2] Park Jin Young onunla 12 yıl kaldığına göre onu çok seviyor olmalı, bence JYP’nin onu “attığını” söylemek doğru değil.. Rain’den bile daha uzuns üre kaldı onlarla. Bence zamanlama doğru olduğu için ayrılıyor. Harika bir sesi var ama Park Jimin de bu kızda da star potansiyeli yok.

8. [+37, -2] Kişiliği beni şaşırttı. Instagram’da bir hayran ona kullandığı makyaj ürününü sormuştu, Baek Yerin ise lafı dolandırıp durdu, sanki sinir etmeye çalışıyormuş gibi konuştu. Niye bir ünlü böyle davranıyor diye düşündüm kendi kendime.

9. [+23, -5] Niye bu dövmeleri yaptırdı bilmiyorum. Hongdae’de performans sergileyebilir sanırım, yetenekli bir şarkıcı olarak daha fazla büyüyeceğini düşünmüyorum.

10. [+22, -2] Sesini ve şarkılarını seviyorum ama fazla inatçı bir kız. Kimse ona düzgün prodüksiyon yapamadığı için kendi şirketini açıyor galiba? Başarabilecek mi? ㅋ

ORJİNAL NB SİTESİNDEKİ EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM (YABANCI HAYRAN YORUMU)
[+207] Gerçekçi olalım, JYP idol olmayan gruplarını yönetme konusunda çok kötü. Oyuncu ve sololarla ilgilenemiyorlar yani bu en iyisi oldu. Zaten bu yüzden aktif olarak promosyon yapan bir grupta olmayan tüm JYP üyeleri şirketten ayrılıyor.

 

Kaynak: Netizenbuzz

9 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
señorita

Dövme olayından falan kişilerin şirketten atıldığını düşünebilecek bir topluluk olduğuna göre yıllarca kendisine çıkış yaptırmayan bir şirketten ayrılıp mağduriyetini devam ettirmeyen Somi’yi neden suçlu gördükleri şimdi anlaşıldı, sadece diğerlerinden daha farklı davranıyor diye….

señorita

sixteen programında çıkış yapmaya hak kazanmış olmasına rağmen bir de mskldşd jyp’nin bu ahlak oyunları nereye kadar sürecek acaba

Suna

JYP yalnızca 2-3 grup idare etmekte iyi. Çok grup olunca da nasıl idare edileceğini bilmiyor, solo veya oyuncu olunca da. Bu yüzden sürekli popüler bir şirket olur ama asla büyüyemez.

ray malifalitiko

jyp grup ağırlıklı idol şirketi idollerin sololarına da o kadar özen göstermiyor ama efsane gruplar çıkarıyor jyp bu

HTGNMO

Jyp son zamanlarda parladi ..ondan oncdinde hep sm ve yg nin gerisindeydi ..parlamasi da smnin snsd formulunu twiceda birebir uygulamasiyla oldu bir nevi..guzel gruplari vardi ama hep sm ve yg ye gore geri plandaydi bir gercek..

db db

Wonder Girls ve 2PM’in Kore’deki popüleriliğini unutmayalım lütfen

Seleul

Bence yerin mükemmel bir şarkıcı kaybeden taraf jyp olmalı

Gerçek KpopRuhu

Aynn krdşm kesin açarsın şirketini açsan bile keeeesin ayakta kalırsın aynen brom

Krystal benim karım ok?Sulli bir melek

Sanane ya senin üzerine mi açıyor

Yeni Yazılar