Yerini saglamlastirmis deyince aklıma gelen tek grup sanırım SKZ ve New Jeans geliyor. S Class gibi berbat bir şarkı ile yaptıkları rekorları hatırlayınca cidden fan kitlesi çok yüksek.
TXT'de çok başarılı bir grup ama SKZ'nin bir aşağısı derdim. Ondan sonra Enhyphen sonra Ateez sonra Treasure gibi.
En başarılı grup deseydin Treasure derdim. Çocukların on parmağında on marifet. Vokal, dans, rap sahne hakimiyeti her şey var . Besteci ve söz yazımında da bulunuyorlar. Ancak YG'nin skandallarindan sonra boykot nedeni ile çocuklar görmezden gelindi. Kendi şirketleri bile umursamıyor. Ayrıca YG çok kişili grupları yonetemiyor. Nasıl Baby Monster'i bir sonraki BP yapacaklar o da meçhul.
Kız gruplarından New Jeans büyük bir farkla önde. Daha sonra Aespa, Ive, LS derim .
En başarılı grup tabiki Aespa. Kızlarda her şey var. Sahne hakimiyeti ve sekronizasyon sorunları vardı. Ama her geri dönüşte kendilerini geliştiriyorlar. Ive'nin en büyük şansı Wony ve Yunjin ile halk dostu kolay şarkı yapmaları. Yoksa Ive Kore'de Ohmygirl gibi olurdu. Kızlar dans olarak öne çıkmıyor, vokal ve rap olarak da. LS ise en altta kalır bence . Dans ve sahne hakimiyeti olarak iyiler. Ama Kazuha ve Sakura iyi bir vokal üyeleri değil. Şarkıları akılda kalıcı. Ve yönetim departmanı da New Jeans gibi pazarlamayı biliyor şarkıları.