Ben Hyunjin'in olduğunu düşünüyorum hatta neredeyse eminim, aklıma gelenleri yazacağım şimdi tabiki saçları sevmeyen Koreliler bile kabul ediyor Hyunjin sayesinde yaygınlaştı diyor. cerrahlar falan Hyunjin'in yüksek auraya sahip olduğunu söylüyor hatta çok fazla kişi Hyunjin'in fotoğrafıyla estetik yaptırmaya geliyor diyor. Versace tatil Kampanyasının yüzüydü ve marka tatil kampanyaları arasında 4.6m emv ile 1. olmuştu zaten 4m olan birde jennienin yüzü olduğu marka var onun dışında 4m yok. Hyunjin'den esinlenerek yapılan karakterler var, troye sivan Hyunjin'i ilk gördüğünde etkilenmiş araştırmıştı. Vma sırasında da herkes saçının alt kısımları kazılı kim diye soruyordu. Play With Fire şarkısının sahibi şarkının Hyunjin sayesinde popüler olduğu tarzında şeyler diyor. Hızlı bir şekilde 10m oldu en hızlı da felix zaten 4. Jen içinde. Trendlerde hızlıca yükseliyor mesela en güncel piercingiyle gündem olması. 5 yıldır en çok aratılan 4. Jen idolü yani çıkışından beri zaten en popüler 4. Jen idolü de Hyunjin
Herhalde bunlar it boy için yeterli, Hyunjin çok yakışıklı ve dikkat çekici. Ama ben genellikle it boy yerine daha çok father of 4th gen derim
Ekli dosyayı görüntüle 22460
Ekli dosyayı görüntüle 22461
Ekli dosyayı görüntüle 22462
Ekli dosyayı görüntüle 22463
Ekli dosyayı görüntüle 22464
Ekli dosyayı görüntüle 22465
Umarım uzun yazdığım için fanlığı abarttığımı falan düşünmezsiniz çünkü ben sevdiğim şeyler hakkında konu açıldı mı ne kadar yazdığımın farkında olmam ki zaten konu sahibi yazın demiş