JeyKey
Rookie Idol
- Tepki
- 755
Son zamanlarda RİİZE ve TWS gibi grupların çıkış yapması hayranlarda 2. Jen idollerininin "altın çağı" heyecanını yarattı.Bu gruplar genç,okul çocuğu ve komşu çocuğu konseptleriyle nostaljik havayı yeniden canlandırıyorlar.Dördüncü nesil idollerde yaygınlaşan 2 dakikalık şarkıları 3 dakikaya uzatmaları ve yayımlanan müziklerinde günümüz müzik sahnesinde öne çıkan özgün melodilerle belirgin bir kpop özüne sahip.
NOT: İkinci nesil kpop'a aşina olmayanlar için,bu dönem yenilikler ve cesur denemelerle doluydu.TVXQ!,SUPER JUNİOR ve Girls' generation gibi ikonik gruplar bu dönemin en sevilen gruplarındandı.
Ya siz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben iki grubun da debut şarkılarını sevdim ve ikisinin de en sevilen şarkılarından bir tane örnek yerleştireceğim grupları bilmeyenler için.En çok hangisi güzel?
RİİZE-Get a guitar
TWS-plot twist
NOT: İkinci nesil kpop'a aşina olmayanlar için,bu dönem yenilikler ve cesur denemelerle doluydu.TVXQ!,SUPER JUNİOR ve Girls' generation gibi ikonik gruplar bu dönemin en sevilen gruplarındandı.
Ya siz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben iki grubun da debut şarkılarını sevdim ve ikisinin de en sevilen şarkılarından bir tane örnek yerleştireceğim grupları bilmeyenler için.En çok hangisi güzel?
RİİZE-Get a guitar
TWS-plot twist