sirf erkek gruplari gibi 2 snde bi populerite icin fanservice yapmayan kiz gruplarina samimiyetsiz denmesine sinir oluyorum. ne bekliyordunuz kizlardan?
cikis yapali cok olmadi, hala caylaklar. yaptiklari her hareketleri izleniyor. tek hatalarinda dunyalarinin baslarina yikilacagini biliyorlar. erkek idol yapsa iki gun konusulacak seyleri yaptiklarinda tum karoyerlerince unutulmuyor bu olar.
bunun uzerine de asla takdir edilmiyorlar. 10cm topuklularla, mini eteklerle dans ediyorlar ama erkek gruplari gibi sarkiyla alakasi olmayan salak salak koreografileri olmadigi icin ya da 9262837 tane rahatsiz edici mimik yapmadiklari icin hem dans edemiyor hem de sahne hakimiyeti yok muamelesi goruyorlar. sektorde gercekten sarki soyleyebilen idollerin yuzde yetmis besi kadin ama vokalleri takdir edilmiyor. erkek gruplarinda da vokal yapamayanlari rapci yapiyorlar ve yuzde doksani rap yapamiyor ama goze carpan sadece kadinlar.
cidden diken uzerinde durmalari gereken, her sekilde cifte standarta ugradiklari bu sektorde nasil bi samimiyet gostermelerini bekliyorsunuz? sanki agizlarindan cikan tek bir lafla cancellanmayacaklar gibi xvnzvxmzbnx
bu arada burada yazdiklatim sana ozel degil genel konustum ama yine de merak ettim, neylerini samimiyetsiz buldun?