Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İve’in Samimiyetsizliği

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Koskoca adam. Bal gibi de kendi yaptığı şeyin cezasını çekti. İnsanları zan altında bıraktı. Evet belki yaptığı yayınlar sizin için çok özel ve güzeldi ama bu acınızdan dolayı kimseye aman samimiyetsiz aman problemli diye suç atmanıza gerek yok

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Yine o kadar saçma ki hala niye bunları konuşuyoruz anlamıyorum. Skandal denilecek bir şey yok bu kadar bilinecek ne var. Konu niye sürekli ive ve skzye geliyor. Ya rica ediyorum lütfen böyle başlıklar açmayın. Chana da üyelere de zarar veriyorsunuz. Skzye önyargıyla yaklaşan bir sürü insan var zaten iyice soğuyorlar gruptan. Samimiyetsiz geliyorsa gelsin bunu kız grupları şöyle erkek grupları böyle demeden de belirtebilirsin.
Skz’e bağlamaniza gerek yok bu benim düşüncem ve belirtmek istedim bu kadar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ive yi baya takip ediyorsun o zaman
İnan etmiyorum woodan başkada ismini bildiğim yok sosyal medyada karşıma çıkan videolarda görüyorum

Koskoca adam. Bal gibi de kendi yaptığı şeyin cezasını çekti. İnsanları zan altında bıraktı. Evet belki yaptığı yayınlar sizin için çok özel ve güzeldi ama bu acınızdan dolayı kimseye aman samimiyetsiz aman problemli diye suç atmanıza gerek yok
Samimiyetsiz buluyorum, yapmacık buluyorum, bana hiç gerçekçi gelmiyo ve bunun chanle hiçbir alakası yok

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Ive yi ben hiç takip etmiyorum mesala çünkü ilgilendiğim bir grup değil senin gibi karşıma çıktığı kadar biliyorum tanımadığım için bu kızlar şöyledir böyledir diyemem onu fanları bilir. Samimiyetti bazılarını etkilemiş ki fanları olmuş insanlar.
Tamam bende gördüğüm kadarıyla saminetsiz diyorum niye bu kadar taktınız size her grup samimi mi gelıyo

Hiçbirinin ismini bile bilmiyorum ama samimi değiller...
Excuse Me Reaction GIF by One Chicago
Siz birisine samimi demek için evlenmeniz mi gerekiyo 2 dk konuştuğumuz insan için bile samimi mi değil mi söyleyebiliriz

moxi

Trainee
Tepki
168
Ben samimi olup olmadığını anlamak için çokta inceleme yapılmasına gerek olmadığını düşünüyorum
ee neye gore konusuyorsun o zaman? yuzune bakip ben bunu samimi bulmadim mi diyecegiz tabii ki de tanimak lazim ben gelip senin profiline bakip seni samimiyetsiz bulsam sen samimiyetsiz mi oluyorsun? kiz mukemmel gorunmeye calisiyor olabilir sonucta kpop ortami bu cok normal ama konu kisilige gelecekse wonyoung olgunluguyla cogu kisiyi sollayabilecek bir seviyede kiz aptal alik bir sey gibi algi oluşturulmus ama sanilanin aksine gayet zeki bir kiz zaten diger uyeler hakkinda boyle bir tartisma yok bile

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Tamam bende gördüğüm kadarıyla saminetsiz diyorum niye bu kadar taktınız size her grup samimi mi gelıyo

Siz birisine samimi demek için evlenmeniz mi gerekiyo
Hayır herkes samimi gelmiyor ama fikirlerimizi kesinlik belirtmeden saygıyla yapıyoruz bizimde hoslanmadigimiz gruplar var ama dolaylı yoldan nefret yorumu yapmıyoruz

moxi

Trainee
Tepki
168
Hayır ama isimlerini bilmiyorsun, grubu takip etmiyorsun bu grup nasıl sana samimiyetsiz geliyor o zaman. Grubu tanımıyon ki neyi yorumluyon boşuna, İntte gördüğün 2-3 dklık videolarla da bunlara karar veremezsin. İlgini çekmez takip etmez kendi favlarınla devam edersin. Kendinle çelişiyorsun
boylelerine laf anlatilmiyor ki kizin onlarca kameranin karsisinda kudurmus gibi yemek yemesini bekliyorlar galiba ha bir de sanki hayatinda gorgu kuralina dair bir sey gormemis gibi yiyen erkekleri de deli gibi samimi bulurlar genelde BROEMEPWÖWPWŞWME gayet olmasi gerektigi gibi davraniyorlar kiz gidip hunharca yese yine linclenecek sadece laf atmaya bahane ariyorlar

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Hayır ama isimlerini bilmiyorsun, grubu takip etmiyorsun bu grup nasıl sana samimiyetsiz geliyor o zaman. Grubu tanımıyon ki neyi yorumluyon boşuna, İntte gördüğün 2-3 dklık videolarla da bunlara karar veremezsin. İlgini çekmez takip etmez kendi favlarınla devam edersin. Kendinle çelişiyorsun
Bana samimiyetsiz gelıyo

Hayır ya of ben bazen aklıma estikçe wonyoung editi falan izliyorum çok sarıyor 😭😭
Hiç uzulmuyo musun chanroom bittiği için mesala

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
boylelerine laf anlatilmiyor ki kizin onlarca kameranin karsisinda kudurmus gibi yemek yemesini bekliyorlar galiba ha bir de sanki hayatinda gorgu kuralina dair bir sey gormemis gibi yiyen erkekleri de deli gibi samimi bulurlar genelde BROEMEPWÖWPWŞWME gayet olmasi gerektigi gibi davraniyorlar kiz gidip hunharca yese yine linclenecek sadece laf atmaya bahane ariyorlar
Nasil yemek yedikleri umrumda değil sanırım siz herkesi samami buluyorsunuz

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
iyi de kizin burada sucu ne iyi misin sen ya kiz tek bir kelime bile etmedi chan kendisi konustu sonra fandomlar olayi buyuttu o kadar kiza ne diye dusman kesiliyorsunuz?
Ya anlamıyo musunuz bunun chanle alakası yok ya benim düşüncem buu

• UnLike
Reactions: ask