Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İve’in Samimiyetsizliği

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Dive mi ilk üzerine alındı? Bütün videoları tek tek inceleyip "kim la bunlar" moduna giren Stay'lerdi bu arada. Daha içinde olduğun fandomdan haberin yok.
konuştuğu bölümden beri biliyorum canlı yayındaydım ve ivedan bahsettiğini bile anlamadım ve yorumlarda da ive adı bile geçmiyodu sonra ive hayranları kendi üstüne alındı bu kadar basit
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Forumda hazirandan beri varım yüz kere falan konuşuldu heralde ive stray kids konusu. Hatta en son biri tusa girmeden psikiyatristlik okuduğunu iddia edip kızların arasındaki ilişkiyi analiz etmeye falan çalışmıştı. Ne kadar inkar etseniz de hepiniz bang chan yüzünden iveyi sevmiyorsunuz. Ive gerçekten de selam vermediyse aferin kızlara zaten selam verilecek insan değilmiş bang chan. Oturduğu yerden ettiği iki cümleyle gencecik kızlar üzerinde aylar yıllar boyu bitmeyecek nefret dalgası oluşturdu. Her şeyi başlatan o ive'ye nefret kusan da fandomu ama suçlu hep kızlar oluyor her kavganın sonunda. Nefret ediyorsanız da içinizde yaşayın bak bu başlık altında bir sürü kişi sana tepki gösterince kendini kötü hissetmişsindir eminim. Ive bang chan yüzünden aylardır senin yaşadığının bin katını yaşıyor. Şurada hesap açarken hiç tanimadigin takip etmedigin grubu savunacaksin deseler inanmazdim ama ive hakkında o kadar saçmalıyorsunuz ki onu bile yaptım
Chan’den öncede karşıma çıkıyodu ve samimi bulmuyorum

Nefret ettiğimi de söylemedim ayrıca samimi bulmuyorum dedim

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Kimse durduk yere bi hatayı üstüne alınmaz emin ol. Dün akşamdan beri konuşuldu çözüme varacak değil belli ki, km ötede yaşayan insanlar için burda tartışmak bize faydasız günün sonunda onlar mutlu mesut yaşıyo olucaklar.
chan’ı olaya katan sizsizin ben samimiyetsiz geliyo dedim sadece

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Tartıştığın kişiler zaten stay farkındaysan. Onların görmediği senin gördüğün ne diye düşün bence. Samimiyet konusunda emin ol sana laf eden yok ki herkes herkese samimi gelemez zaten, sevmek zorunda değiliz kimseyi ama bunu başka grup üzerinden anlatmaya gerek yok. Senin için söylüyorum gruplar için burda tartışmak emin ol bize fayda sağlamaz
Peki o staylere soruyorum ive konusunda chan’ı mı haksız buluyorlar gerçekten merak ettiğim için soruyorum nedense buna cevap vermiyorlar 🤷🏼‍♀️

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Yayında üzerine alınanların IVE fanı olduğu ne malum? Sence SKZ üyesinin yayınında IVE fanı var mıdır? Varsa bile en fazla kaç kişidir ki? Hedef gösteren STAY'lerdi. DIVE'lar IVE adı geçen kadar konudan habersizdi. Hatta çoğu yayını bile bilmiyordu.
Zaten bu olay yayından çoook sonra oldu

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
konuştuğu bölümden beri biliyorum canlı yayındaydım ve ivedan bahsettiğini bile anlamadım ve yorumlarda da ive adı bile geçmiyodu sonra ive hayranları kendi üstüne alındı bu kadar basit

Dostum hâlâ mı gece bıraktığımız yerdesin.

Chan'ın yayınını izleyen Stayler, yayında söylenilenlerle konser görüntülerini inceleyen Stayler, tiktokta IVE'ı suçlayan videolar yapan Stayler, IVE grubumuza selam vermedi diye twitterda ortalığı yıkan yine Stayler.
Olay bu aşamaya gelene kadar kızların fanlarının haberi bile yoktu Chan'ın yayınından. Twitterda gündem olunca Divelar karşılık verdi.
En başında bazı Stayler suçlu aramaya çıkıp kızlara sarmasaydı bütün bu saçma fanwar da yaşanmazdı.
Olayın üstünden aylar geçmiş hâlâ buraya konu açıp gruba sallama derdindesin.
Olayı başlatan bu noktaya getiren Staylerdi, hâlâ Divelar kendi kendine alındı Chan'a saldırdı diye tribe giriyorsun.
Başta kimse Chan'ı suçlamamıştı zaten, Stay tarafı kontrolden çıkıp kızlara demediğini bırakmayınca Divelar da misilleme yaptı.
Ive'ın fandomunun suçu 1se Skz'in fandomunun suçu 3 yani. Senin gibilerin suçu da 5 oluyor belki bilmek istersin.
Burada takılan başka Stayler var bak kimse onlara bişey diyor mu. Gayet tatlış insanlar, onları da zor duruma sokuyorsun böyle davranarak.

Ama bak hakkını yemeyelim foruma can getirdin 😂 Son bi kaç haftanın zirvesini gördü forum sayende aktiflik olarak.
Bi de benim bir ayda attığım mesaj sayısına 1 günde ulaşmışsın ya çatlıcam şimdi kıskançlıktan 😂

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Chan saygı beklemiş buraya kadar doğru yanlış olan bunu canlı yayında demesi asıl mesele bu aslında. Gidip kimin ile yaşadıysa bunu onunla halletmeliydi fanların bunu araştıracağını hesap etmeli. Onlar bile çoktan unutmuştur meseleyi.
Sence unutmuşmudur 200 e yakın yayın yaptığı bir şeyi bitirip bir daha yayın açamaması istesene hayranlarıyla konuşmaması unutmuş olabiliceğini sanmıyorum ama sen bilirsin

Bu grubu samimiyetsiz bulmanda sorun yok. Zaten doğru düzgün takip etmiyorsun. Dışardan bakıp mesafeli olman gayet normal. Ama Chan olayını çok önemli bir şeymiş gibi konuşman anlamsız. Herşeyden önce bu eğilme zaten bizim kültürümüze ters. Eğilme mevzusunda Anadolu'nun bağrından çıkıp, Koreli ahjussi moduna girmek komik.
Chan'ın yayın olayına gelince, bu konuda Chan'ı zor durumda bırakan sizdiniz. Ki hatırlarsan bu mevzuda Chan'de fancafe de STAY'lere tepki gösterdi.
aa gerçekten doğru düzgün bir stay oldaydı ne demek istediğimi şu zamana kadar anlardı ama siz anlamamakta israr ediyosunuz

Bu grubu samimiyetsiz bulmanda sorun yok. Zaten doğru düzgün takip etmiyorsun. Dışardan bakıp mesafeli olman gayet normal. Ama Chan olayını çok önemli bir şeymiş gibi konuşman anlamsız. Herşeyden önce bu eğilme zaten bizim kültürümüze ters. Eğilme mevzusunda Anadolu'nun bağrından çıkıp, Koreli ahjussi moduna girmek komik.
Chan'ın yayın olayına gelince, bu konuda Chan'ı zor durumda bırakan sizdiniz. Ki hatırlarsan bu mevzuda Chan'de fancafe de STAY'lere tepki gösterdi.
Benim için bir daha yayın açmaması önemli. Sevdiğin bir idol var mı bilemiyorum ama onun bir daha yayın açamayacağını düşün

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Kimse istemedi ama anlatacağım şarjım dolunca fklskdldle şey ya benim olay herkesinkinden daha farklı gibi ama gerçekten Stray Kids'i gereğinden fazla takip ettiğim için doğru bir şekilde anlatacağımı düşünüyorum
Olayı bilmeyen yoktur zaten sadece herkes kendi istediği şekilde yoğuruyo o kadar

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Forumda hazirandan beri varım yüz kere falan konuşuldu heralde ive stray kids konusu. Hatta en son biri tusa girmeden psikiyatristlik okuduğunu iddia edip kızların arasındaki ilişkiyi analiz etmeye falan çalışmıştı. Ne kadar inkar etseniz de hepiniz bang chan yüzünden iveyi sevmiyorsunuz. Ive gerçekten de selam vermediyse aferin kızlara zaten selam verilecek insan değilmiş bang chan. Oturduğu yerden ettiği iki cümleyle gencecik kızlar üzerinde aylar yıllar boyu bitmeyecek nefret dalgası oluşturdu. Her şeyi başlatan o ive'ye nefret kusan da fandomu ama suçlu hep kızlar oluyor her kavganın sonunda. Nefret ediyorsanız da içinizde yaşayın bak bu başlık altında bir sürü kişi sana tepki gösterince kendini kötü hissetmişsindir eminim. Ive bang chan yüzünden aylardır senin yaşadığının bin katını yaşıyor. Şurada hesap açarken hiç tanimadigin takip etmedigin grubu savunacaksin deseler inanmazdim ama ive hakkında o kadar saçmalıyorsunuz ki onu bile yaptım
Same same. Ive da Wony hariç kimseyi tanımam ama o kadar hak veriyorum ki sana. İmza kaşe mühür cidden

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Arkadaşlar bu dediğimin chanle hiçbir alakası yoktu tamamiyle şahsı fikrim ve bunu belirttim bu kadarr

Bunu kaç kere daha diycem bilmiyorum ama yinede yazıyorum

Konu Sahibi
Öptüğü Piyano
Tepki
-194
Bence Ive samimiyetsiz değil, çoğu grup çıkış yaptığında aslında doğru düzgün birbirini tanmıyor ama biz samimiyiz imajı vermeye çalışıyor.(çünkü fanlar bunu istiyor) Ama Ive bunu pek yapmıyor ki bence bu bir tık daha doğal geliyor bana. O kadar stajyer oluyor nasıl bütün üyeler birbirleriyle yakın olacak? Kpop imaj işi arkadaşlar yani milettin samimiyetini sorgulamanın anlamı yok, samimi gördükleriniz belki daha alakasız birbirleriyle. Ayrıca kaç tane kpop grubu tanıyorsun ki bu kadar ive böyle şöyle dedin anlamadım
Çok taniyorum uzun zamandır kpop camiasındayım sistar’in çıkışından beri takip ettiğim bir tür

Reidia

Mor Sümbül
Rookie Idol
Tepki
546
Arkadaşlar size samimi gelen kişiler bir başkasına samimi gelmeyebilir. Ortada hiçbir neden yoktur ona rağmen samimi gelmiyorlardır. Mesela benim için İtzy öyle bazı şarkılarını severim üye olarak sadece lia samimi gelir.

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Arkadaşlar size samimi gelen kişiler bir başkasına samimi gelmeyebilir. Ortada hiçbir neden yoktur ona rağmen samimi gelmiyorlardır. Mesela benim için İtzy öyle bazı şarkılarını severim üye olarak sadece lia samimi gelir.
Evet gerçekten bazı İdoller veya da gruplar nedensizce uzak ve samimiyetsiz hissettiriyor bana da ki halbuki ne yanlış bir davranışı tavrı var ne de bir skandalı.