Ü
Üye silindi 189
1) hyolyn: bir zamanlar korede viral olmus videoyu biliyorsunuzdur bence. hani dasom (kendisi visual ve sub vokal) kendi partini soyluyor ve sonra hyolyn kendi partini soyluyor ve adeta vokal showu yapiyor. netizenlerde ikisi arasindaki vokal farkiyla dalga geciyor ve bu video viral oluyor. acikcasi bu kadar guclu bi vokalle ayni grupta olsaydim dasom gibi bir duruma duserdim buyuk ihtimal znvznzvznbxnx hyolynle ayni grupta olsam canli soylemeyi reddeder ya da kendime zorbalik skandali cikartip kendimi gruptan attirirdim xvnzvznxvjxbxb
2) taeyon: kendisi bana kendini herkesten ustun goren, dominant ve dedigim dedik bi vibe veriyor. onunla ayni grupta olmak istemezdim.
3) herhangi bi bigbang uyesi ve krapperlar: aciklamaya ihtiyac duymuyorum
4)hyewon, shuhua ve diger "sadece visuallar": ben canimi disime takip calisirken sadece guzeller diye debut yapip bir de guzeller diye herkesten cok dikkat cekip promo alacak tiplerle ayni grupta olmak istemezdim.
5) rm: cok lider geliyor bana. genelde projelerde falan liderligi hep kendim yaptigim icin rmle ayni grupta olsak kesin kavga ederdik 7/24 nxnzbxnbxjx
6) zorbalik skandali cikan idoller: essek gibi calistiktan sonra bunlar yuzunden grubumun imaji bozulsa kafayi yerdim.
7) wendy: kendisi hakkinda kotu bir dusuncem yok yalnizca karakterlerimiz hic uyusmuyor gibi hissediyorum. ayni grupta olsak birbirimizden gicik kapardik bence nznxnxnmxbx
8) lia ve chaeryeong; wendy ile ayni sebep ama neden hic bilmiyorum yani icime oyle doguyor bxnxbxmxbnx
9) ls yujin: ya olumune bff olurduk ya da birbirimizden nefret ederdik
eveeet benlik bu kadar siz neler dusunuyorsunuzzzzzzz
2) taeyon: kendisi bana kendini herkesten ustun goren, dominant ve dedigim dedik bi vibe veriyor. onunla ayni grupta olmak istemezdim.
3) herhangi bi bigbang uyesi ve krapperlar: aciklamaya ihtiyac duymuyorum
4)hyewon, shuhua ve diger "sadece visuallar": ben canimi disime takip calisirken sadece guzeller diye debut yapip bir de guzeller diye herkesten cok dikkat cekip promo alacak tiplerle ayni grupta olmak istemezdim.
5) rm: cok lider geliyor bana. genelde projelerde falan liderligi hep kendim yaptigim icin rmle ayni grupta olsak kesin kavga ederdik 7/24 nxnzbxnbxjx
6) zorbalik skandali cikan idoller: essek gibi calistiktan sonra bunlar yuzunden grubumun imaji bozulsa kafayi yerdim.
7) wendy: kendisi hakkinda kotu bir dusuncem yok yalnizca karakterlerimiz hic uyusmuyor gibi hissediyorum. ayni grupta olsak birbirimizden gicik kapardik bence nznxnxnmxbx
8) lia ve chaeryeong; wendy ile ayni sebep ama neden hic bilmiyorum yani icime oyle doguyor bxnxbxmxbnx
9) ls yujin: ya olumune bff olurduk ya da birbirimizden nefret ederdik
eveeet benlik bu kadar siz neler dusunuyorsunuzzzzzzz