Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Akrabalarınıza Dair İçinizi Dökme Postu

kaorii

Rookie Idol
Katılım
30 May 2023
Mesajlar
311
Tepki
1,453
Puan
27
Malum bayram...akrabalarınıza dair içinizi dökme isterseniz diye açtım bu başlığı 🌸

Sticker GIF by Spotify
 

WorldLove

Trainee
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
16
Tepki
42
Puan
6
Hiç birini sevmem, hepsi üç kağıtçı. Uzakta yaşadığımız için kimin ne yaptığından haberimiz yok. Telefonla bu kadar kavga ediyorsak ki 10 sene de bir köye gideriz o dahi burnumuzdan geliyorsa orada yaşasaydık kim bilir ne olurdu. Benimkiler sizi suya götürüp susuz getirecek tiplerden. Hiç birine günahımı vermem. Bir bardak su bile emanet etmem. Ah annem ve babama dua etsinler yoksa hepsinin hakkından gelirim de işte... Mutlu akraba ilişkisi içinde olan kişilere imreniyorum.
 

katarinadesu

Trainee
Katılım
21 Haz 2023
Mesajlar
123
Tepki
289
Puan
8
Şimdi konuşmaya başlarsam durduramam kendimi skjdkwn o yüzden kısaca Anne tarafımdan ve özellikle anneannemden nefret ediyorum dayilarimin eslerine ve cocuklarina tej laf soylemeyip anneme ve bize a desek laf etmesinden nefret ediyorum ayrıca dedeme de aciyorum bu kadınla birlikte olduğu icin
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Akrabalarımın çoğu yurt dışında yaşıyor o yüzden hiç bayram stresi yok
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,142
Tepki
4,088
Puan
283
Ben babaannemi, halamı ve bir amcamı hiç sevmiyorum. Zaten üçü beraber takılıyor. Her haltı yerler kendilerinde hiç kusur bulmazlar. Bize ve diğer amcamlara laf ederler. Her şey onların başının altından çıkıyor. Aşırı sinir bozucular.
 
Ü

Üye silindi 187

Yaptığım yorumu silmek zorunda kaldım adı üstünde akraba...Rahat bırakmıyorlar
 
Üst