Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Asla Yakışmazlar Dediğiniz Ama Sonra Favori Shipiniz Olan Bir Kpop Shipi Var Mı?

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Her şey geçen hafta tesadüfen bu editleri görmemle başladı ve şimdi bu ikilinin bağımlısı gibi bir şey oldum. İkisi de güzel olmalarına rağmen şu zamana kadar yakışabileceklerini hiç düşünmemiştim. Sizin de yakışmazlar diye düşünüp sonrasında favoriniz olan bir ship var mı?
Eunsoo at coachella 🎡.jpg eunsoo.jpg indir (9).jpg

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Her şey geçen hafta tesadüfen bu editleri görmemle başladı ve şimdi bu ikilinin bağımlısı gibi bir şey oldum. İkisi de güzel olmalarına rağmen şu zamana kadar yakışabileceklerini hiç düşünmemiştim. Sizin de yakışmazlar diye düşünüp sonrasında favoriniz olan bir ship var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 2388 Ekli dosyayı görüntüle 2393 Ekli dosyayı görüntüle 2394
Jennie ve taeyi asla yakistirmazdim adamlar sevgili olduHDKANJSJQS
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 2388 Ekli dosyayı görüntüle 2393 Ekli dosyayı görüntüle 2394
Bu arada chae eunwoo muthis biri ya

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Yanana hiç dusunmemistim ama tuhaf bir şekilde iyi duruyorlar jdjdjdj😂😂

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
Coachella shopu çok iyi durmuş manita gibi poz vermişler

Ship konusunda uzun uzadıya bir konu açacağım ileride o zamana saklıyorum bütün müthiş gizli fikirlerimi jdhcjcjfj

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Coachella shopu çok iyi durmuş manita gibi poz vermişler

Ship konusunda uzun uzadıya bir konu açacağım ileride o zamana saklıyorum bütün müthiş gizli fikirlerimi jdhcjcjfj
Ben niye bir seylerin shop oldugunu asla anlayamiyorum

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ben jennie'yi kimle düşünemiyorsam sevgili haberi çıktı cosnxpskd kai ve tae ile yakıştırdım sonradan ama diğer kişi için aynı şeyi asla söyleyemem

Hae in ile hiç shipleyemiyorum jisoo fanlari ve blinkler ikiye ayrılır haesoo shipleyenler ve asla shipleyemeyenler.
ben de shipleyemedim hatta ben herkesin aksine diğer 3 üyenin yanında değil de jisoo'nun yanında avrupalı birinin iyi duracağını düşünüyorum

• Kalp
Reactions: ask