Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Ateez Ve Xikers Grammy Müzesi'nin İlk K-Pop 'Pop-Up' Sergisinde Başrolde Yer Alacak

django

Trainee
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
67
Tepki
145
Puan
8
FC402C25-04AD-4136-B424-BD6DFF790F68.jpeg

GRAMMY Museum önümüzdeki iki yıl boyunca sürecek K-pop'a özel bir seriye başlayacak. K-pop hakkındaki bu serinin ilk Pop-Up sergisi 'KQ Entertainment (ATEEZ ve xikers): Bir GRAMMY Müzesi Pop-Up' 10 Nisan'dan 10 Haziran'a kadar sürecek. Pop-Up, müzenin 3. katındaki kırmızı halı galerisinde sergilenecek.

Sergi hayranlar için büyüleyici bir deneyim sunuyor ve her iki müzik grubunun kariyerlerinden kostümleri ve aksesuarları sergiliyor olacak. Ziyaretçiler, KQ projeleriyle ilgili çeşitli hatıraların yanı sıra, ATEEZ'in "Crazy Form" ve xikers'ın "We Don't Stop" şarkılarında kullanılan kıyafet ve aksesuarları da görebilecekler. Ayrıca etkinlikte Junghoon'un xikers'ın ilk performans videosu "TRICKY HOUSE" sırasında giydiği kıyafeti de yer alacak.

Grammy Museum başkanı ve CEO'su Michael Sticka: "Kore pop müziği, müzik ve kültür tarihindeki en büyük olgulardan biridir. Grammy Müzesi, önümüzdeki iki yıl boyunca özel sergiler ve programlar düzenleyerek K-pop dünyasını, onun hak ettiği başarısını ve dünya çapında listelerde yer alan sanatçıları kutlamayı planlıyor. Bu seriyi xikers ve ATEEZ'in özel kıyafetleri ve aksesuarlarıyla başlatmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

ATEEZ üyeleri şu yorumu yaptı: “Birçok harika sanatçının müzik tarihlerinden bir parça bıraktığı Grammy Müzesi'nde son müziğimizden parçaların sergilenmesi bizim için bir onur. Müzik yaratım sürecimizde pek çok unsur yer alıyor ve bunların bir kısmını müzik videosu kıyafetlerimiz ve aksesuarlarımız aracılığıyla paylaşmaktan heyecan duyuyoruz."

E1F4E93B-672E-4C40-9197-4DF916C25E35.jpeg


xikers üyeleri de şöyle konuştu: "Şirket arkadaşlarımız ve kıdemlilerimiz ATEEZ'in yanı sıra dinleyerek büyüdüğümüz pek çok harika sanatçının eserleriyle birlikte kendi parçalarımızı sergileme fırsatı bulduğumuz için çok minnettarız. Çıkışımızın üzerinden yalnızca bir yıldan biraz fazla zaman geçmesine rağmen Grammy Müzesi'ndeki bu fırsatta yer aldığımız için çok mutluyuz. En son çıkan müzik videomuzdaki xikers dünyasını yaratmaya yardımcı olan tüm ilginç kıyafet ve aksesuarlara bakarken herkesin eğlenmesini umuyoruz."
 
Üst