Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Baekhyun Olayı Nedeniyle Sm Sanatçılarının Sözleşmelerinin Tamamen Revize Edildiği Söyleniyor

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
"Hatta geçen Haziran ayında BaekXi isyanı hakkında yoğun bir şekilde haber yaparken 'Sonuç olarak Baekhyun kaldı' dedim ve sözleşme revizyonu konusunda bazı şüphelerimi de dile getirdim.Ancak, onaylandıktan sonra, Baekhyun'un talebi üzerine sözleşmede anlamlı değişiklikler yapıldı.Baekhyun'un SM ile doğrudan sorunları dile getirdiği alanlardan biri de dağıtım oranlarının ve üyelere yönelik muamelenin iyileştirilmesiydi.Aslında sözleşmenin kendisi çok gizlidir. Karakter dışı? Yani doğrudan açıklayamasam da oldukça anlamlı alanlarda değişiklikler yapıldı.Elbette bu sözleşmenin değiştirilmesi talebi de son 10 yıldaki kendi çabalarım karşılığında meşru bir talepti.Ancak Baekhyun karar verdi. SM'den ayrılmak. Sadece bir avlu değil miydi? Yani aslında sözleşmenin revize edilmesi yönündeki bu talebin pek bir anlamı yoktu, ancak konuyu doğrudan SM ile gündeme getirmenin arka planı şuydu: SM'de olan meslektaşları ve astları dikkate alıyordu.Görünüşe göre bu konu gündeme geldi çünkü üyeler ve meslektaşları son 10 yıldır SM'de idol olarak çalışırken ne kadar çaba harcadıklarını biliyorlardı. Ve Baekhyun'un talebi 'sözleşme değişikliğinin' sonuçlanmasına yol açtı. Baekhyun'un sorunları gündeme getirmesi nedeniyle sözleşmeyi revize eden sadece Baekhyun değildi.Bu olay SM sanatçıları arasında kapsamlı bir sözleşme revizyonuna yol açtı.SM sanatçıları ve yeni bir SM idol grubu hazırlanıyor.Sözleşmenin bu nedenle değiştirildiği söyleniyor şimdiye kadar Baekhyun'un konuyu gündeme getirmesi sonuçta SM'in idol gruplarına yönelik muamelesinde ve dağıtım oranlarının ayarlanmasında genel bir iyileşmeye yol açtı."

IMG_20231017_183635.jpg IMG_20231017_185241.jpg IMG_20231017_185306.jpg IMG_20231017_185420.jpg



-

Baekhyun'un SM'deki tüm idollere daha iyi bir idol hayatı yaşamaları için kendinden ödün vermesi 🥲 Bu 1-2 ayda yemediği nefret kalmadı zavallı çocuğun. Eğer ki bu dedikodu doğruysa umarım herşey istedikleri gibi olur
 

Benzer konular

Üst