Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Baekhyun, Amerika Milli Marsını Seslendiricek

erigom

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
792
Tepki
2,515
Puan
90
"Baekhyun, 21 Mart'ta Seul'de gerçekleştirilecek LA Dodgers ve San Diego arasındaki 2024 Amerika Ulusal Beyzbol Ligi'nin açılış maçında Amerika milli marşını seslendirecek!!
Makalede, Amerika Ulusal Beyzbol Ligi'nin Kore'deki açılış maçının durumu ve anlamının yanı sıra maçların dünyanın her yerinden nasıl ilgi çekeceği de dikkate alındığında Baekhyun ve Lena Park'ın (bir diğer açılış sanatçısı), müdüriyet tarafından özenle seçildiği söylenmiş!!!"
cr.exomagazintr

inbound2861455164508502506.jpg


sm'den ayrıldıktan sonra her gelen teklifi değerlendirmesi o kadar hosuma gidiyo ki bir yandan da sm'deyken ne teklifler gelmistir diye düsünüp üzülüyorum sirket resmen bile isteye kendi grubunun önüne tas koymus deccalin teki 😭 neyse ki her sey yavas yavas düzeliyo bu olay da bir nevi amerika promosu sayılır baek icin o yüzden cok da önemli 🤗 gururlandım valla fkskxjskdjs
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,887
Puan
90
Baekhyun sm deyken de 2 kez ulusal marş seslendirdi. (Tek fark bu sefer Amerikan marşıymış) Biri peru-kore futbol maçı ki o zaman çaylaktı baekhyun. 2.si de korede olan kış olimpiyatları. Yani sm marş söylemesine engel olmamış ki 2 kere söylemiş. Her şeyi de sm ye bağlamak bana saçma geliyor. En azından şu bilgiler ile baekhyun şuan sm de olsaydı bu marşı yine söyleyecekti sonucuna ben varabiliyorum. Diğer her şey neyse ama bunu da sm den ayrılması sayesinde oldu demem ben.
 
Üst