Jesé
Trainee
- Tepki
- 377
Abi şimdi ben baya maç izleyen fanatik biriyim yani normalde evde izlerken gol atınca evi turlar bağırır cagiririm ama şuan yurtta olduğum jcin bunları yapamiyorum ve az sesle sevinip etrafı turlayamadigim için biraz oldugum yerde tepiniyorjm(ama gerçekten sessiz okuyor bunlar hani rahatsız edici şekilde degil) ama gelmis oda arkadaslarim başka birine benden rahatsız olduklarini söylemiş:d Abi niye başkasına beni anlatıyorsun ki gel bana soule rahatsız olduysan. duyduğum an delircektkm birde demişti ben de Galatasarayliyim ama bu kadar şey yapmiyorum abi sen bir tane maç izlemedin hayatında ben ise sürekli takip ediyorum senle ben aynı miyiz ya of neyse sinirimi azaltmak için buraya yazmak istedim böyle yani
(Suanki durumumu gerçekten bir şeye fanatik olanlar anlar diye düşünüyorum)
Ayrıca kendileri sürekli konuşuyorlar ben bire kere rahatsız olduğumu söyledim diye bana yapmadıkları ima kalmadı şimdi böyle yapıyorlar sinirden cildircam
(Suanki durumumu gerçekten bir şeye fanatik olanlar anlar diye düşünüyorum)
Ayrıca kendileri sürekli konuşuyorlar ben bire kere rahatsız olduğumu söyledim diye bana yapmadıkları ima kalmadı şimdi böyle yapıyorlar sinirden cildircam