- Tepki
- 4,156
ewd arkadaşlar bilenler bilir kendimi ifşalamak gibi bir hobim var çünkü kimse yaptığm şeytanlıkları ben söylemeden fark edemiyor..
daha önce yarattığım @rüyalardabuluşaım karakterini öldürmüştüm biliosunuz..yarattığım tek karakter o değildi.
bu sefer bir karakter yaratmayıp zatwn olan bir karakteri taklit ettim..
o kişi de.. hazır msınız.. SUKUNA
bu konuda yazan her şey planlıydı ve sukuna hesabı da bana ait şifresini hatıtlarsam girerim şimdi ŞLSKGŞDJGŞHKGHŞLDSRİGKŞSDLİFKGŞSD
kayda değer kaos olmayınca onun bize daha önce dediği şeyleri yine demiş gibi davranp kendimizle kavga ettim..sardı mı eed..hatalı bi davranış mı eed..kaaos perisine zeval olmazmış(böyle bi söz vR MIYDI)
daha önce yarattığım @rüyalardabuluşaım karakterini öldürmüştüm biliosunuz..yarattığım tek karakter o değildi.
bu sefer bir karakter yaratmayıp zatwn olan bir karakteri taklit ettim..
o kişi de.. hazır msınız.. SUKUNA
Forumda Bitmeyen Zorbalık+Atılan Iftiralar
herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. beni tanıyanlarınız vardır başlarda burda saygı ve sevgi çerçevesinde çok güzel vakitler geçirmiştik. başkalarının idollerine her şeyi diyebilen kişiler kendi idollerini eleştirdiğim için toplu şekilde üstüme gelmeye başladılar. tek derdim burdaki...
netizenturkey.net
kayda değer kaos olmayınca onun bize daha önce dediği şeyleri yine demiş gibi davranp kendimizle kavga ettim..sardı mı eed..hatalı bi davranış mı eed..kaaos perisine zeval olmazmış(böyle bi söz vR MIYDI)