Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştiriyim Pt4

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
3- Sen de EXO-L'e olan tutumumu yıkanlardan birisin. Fikirlerini okumayı seviyorum aynı şekilde. Geçen yıllarda bi EXO-L ile konuşuyodum siteden, bir anda Instagramımı silmek zorunda kaldım kullanıcı adı senin kullanıcı adın gibiydi. Eğer o sensen gerçekten çok üzgünüm yemin ederim bilerek olmadi 😭😭😭

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
4 Sen benim basimi egmedin, sen benim basimi kopardin... Sevdigim bi kullaniciydin bu kadar toksik dusuncelerin olacagini dusunmuyodum. Tekrar diyorum sen benim basimi egmedin sen benim BASİMİ KOPARDİN.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

5 Hmm, senin hakkında ne hissettiğimi ben de tam olarak bilemiyorum. Bir yandan seni seviyorum ama bir yandan o kadar sevmiyorum ki anlatamam. Özünde iyi biri gibisin belki de, çok yakın olmadığımız için bilemem. Kişiliğin (daha doğrusu forumdaki haraketlerin dışında) açtığın konuları okumayı seviyorum.

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
6 Sana ilk başta o kadar gıcık oldum ki... Gerçekten asiri sinirlendim ve bi ara seni engelledim forumda. Pişman mıyım? Biraz.

7 İlk başta seni sahte biri olarak düşünmüştüm. Haraketlerin çok yapmacık geliyordu, sanki millete kendini sevdirmek için böyle davranıyormuş gibisin. Ama bu düşüncemi yıktın ve ben de özür dilerim böyle düşündüğüm için 😭

8 Geldi benim strangers to friends to enemies to friends. Bazen sacimi basimi yolmak istiyorum o derece sinirlendiriyosun beni. Ama bu senin özün, kabul ettim. Sakın değişme (ki değişmeyecegini de biliyorum) birbirimizle kavga etsek de BİZ AYRILAMAYIZ B12SİZİM BENİM

9 Sen benim gozumde bebek gibisin. Kız kardeşim olarak gördüğüm birisin gerçekten çok seviyorum seni, profil fotoğrafin kadar sirinsin yahu ajşwmdlwkfke

Senin fikirlerini okumayi seviyodum, sevdigim bi kullaniciydin iyi ki katildin bize. Ah benim sari firtinam, keske erkek zevkin de gorunusun kadar iyi olsaydi... dun aksamki dr*nk halin favorimdiNWŞDMWŞFLWÖMWÖMF

Ah benim hottiem, ah benim zeki arkadasim. Bazen IQ'nun bizim grup icin cok yuksek oldugunu dusunuyorumNWLDMWLMFÖWMF cok seviyorum seni. Benim aktif olmadigim zaman bile beni forumdaki fav kullanicin olarak secmistin bu cok hosuma gitmisti, sen de benim favlarimdandin 😍😍😍

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Recelim de recelim, benim bebisim. Biliyorum icinde ukte kaldi Jaesexual kullanici adi ama soz bir dahaki kullanici adim o olacak.

13 Geldi benim yuruyen hormonBWŞDÖWLFLWKFM cok seviyorum seni, daha ilk konusmamizdan anlamaliydim yuruyen bi flort olacagini. Bana askim dedin?? Neyse bi ara gruptan cikmistin, o zaman gercekten cok uzulmustum 😔 İyi ki geri geldin ruh esim benim🩷🩷

14 Tanistigimizda tam bir bebek, yumus yumus kizdin sen, nasil icinden savage bisey cikti yahu?? Neyse ister yumus yumus ol ister savage hircin kralice, sen benim bebislerimden birisin. Seni cok seviyorum iyiki de tanismisiz iyi ki de arkadas olmusuz 🩷🩷

15 İKİZİMSİN SEN BENİM. Her ne kadar seni Jae biasli olmamamla sok etsem de (evet degilim kabullen bunu 🔪🔪) beni darlamaya devam etmen 😒😒 nyse saka yaptim oldugun gibi kal cok cok seviyorum seni canim benim🩷🩷🩷

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
16 Geldi benim cakma malum kisi. Kizim salamadin iki ay koltugu bu ne 🔪🔪🔪 Neyse iyi ki tanimisim seni, arkadasim olduguna cok mutluyum VE BULUSMAK İCİN SABİRSİZLANİYORUM YALİ KAZİGİM İSTANBUL HANİMEFENDİM 😍😍

18 Atatürk'ün gelecegi emanet ettigi mat ogretmenim, keske benim de matematik ogretmenim olsaydin... Neyse gecelim duygusal kismi, iyi ki seninle de tanismisim cok iyi kalpli birisin. Bazen diyorum hak ediyor muyum bu kadar iyi kalpli birini diye 😭😭😭 Neyse Heeseung attigin her yerde olacagim, olmasam bile olurum.

Asil 18 bu prdon*

Yani adaletli olacağım derken sanki göz önünde olanı görmek istememişsin gibi hissettirdi bu bana. Elbette istediğin kişiyi destekle buna hiçbir şey diyemem ama hatalı olanın tarafında olman üzdü.

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
19 Uyuzluk döneminde olabilir misin su an? İkk geldigimde favimdin, sonra bi olay yüzünden ciddi sinirlendim sana, sonra tekrar favim oldun sonra yine sinirlendirdin. Sanki bile isteye yapıyo gibisin. Bile isteye bizim karşımızdakiyle yakın gibisin.

20 SEN BENİM BEBEGİMSİN BİZ NASİL YAKİN DEGİLİZ NASİLLLL 😭😭😭 Kanımın ısındığı kullanıcılardan birisin yakın olmamamız üzücü... çok seviyorum seni f.av'ımsınn 🥹🥹🩷🩷

21 Senin hakkında da karmaşık duygular içindeyim. Yine özünde iyi biri gibisin ama kavrayamıyorum tam olarak. Zaten bi postu sana ayirmistim 😭😭😭

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
22 İlk başlarda uzak gibiydik sonra yakinlastik sanki. İçeriklerini okumayi seviyorum sevdigim ilimli bi kullanicisin🩷

23 SENİNLE FW YAPMİSTİK O ZAMAN COK FENA KİL KAPMİSTİM SANA. İki yil oldu uzerinden gecen de konusmustukJWŞFLWLFLWMFM Ama fikirlerin hosuma gidiyo ya iyi birisin, cakma kaosta oyunculugun cok iyiydi BQHQKDJWLDK

24 Ooo gelmiş benim fav Wy stan. SEN BENİM MİNİK BEBEGİMSİN. Ablandan daha hircinsin bu huyunu ozellikle seviyorum nedense HQLDMWLFMWKFM İstanbul'a geldigimde soz sana hediye alacagim, zaten sozum vardi

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
25 Benim ikinci bebegim 😍😍😭😭😭 Bana Beria abla dedigin zaman çok hoşuma gitmişti, ablan gibi gördüğün için çok mutluyum. İstediğin bir şey olursa benden sakın çekinme yazmaya 🩷🩷

26 Attigin kazigi unutur muyum sence ben? Ben ya da arkadaşım sana ne yaptı da o kadar saçma bi haraketi yapmaya karar verdin çok merak ediyorum. Gram utanmn yok değil mi? Her neyse.

27 Forumun Barbiesi, forumun Sharpay Evans'i, forumun ikonik pembesi sensin. Konularini okumaya bayiliyorum🩷🩷

(Forumun regina george'u da demek isterdim ama malum r word...)

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
28 Sandığın kadar dürüst ya da hakkaniyetli ya da ne dersen de, o değilsin. Sevdiğin insanları korumak desteklemek istediğini anlarım neyse ama kendi sevdiğin kişi yapınca bir şey dememen, karşı taraf yapınca kıyameti kopartman çok komik.d büyü de gel

29 Sevdiğim bi kullanıcıydın ama son yaptığın şey pişman ettirdi. Yakışmadı sana.

30- Göstermek istediğin kadar iyi niyetli ya da düşünceli olduğunu düşünmüyorum, içten pazarlıklı biri gibisin.

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
33 İlk geldiğimde atıştık (ilk attığım mesajdı be insafsız.) Sonra sen bana yardımcı oldun (yardim istemedigim halde) onun icin tesekkur ettim mi hatirlamiyorum, etmediysem de teşekkürler 😍😍 neyse kasıntı bi tip gibi geliyodun ama öyle olmadığını anladım. Sadece etrafına alacağın insanlar konusunda fazla seçicisin haklı olarak.

34 Seninle çok uzaklaşmışız gibi hissediyorum be yürüyen ansiklopedim. Üzüyor bu, sevdigim birisin 😭😭😭

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
36 En baslarsa senden de hoslanmamistim, daha sonra benden kucuk olduğunu oğrendim ve böyle bakınca gayet normal geldi. Umarim hayatinizda en iyisi sizi bulur🩷🩷🩷

37- Senin için de 36'da olduğu gibi düşünüyorum. Fazla yakın değiliz ama umarım hayat sizi istediğiniz yerlere götürür🩷

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
38 Seni her gördüğümde keşke o posta yazsaydım diyorum... Neyse.

39 Takip etmediğin hatta sevmediğin insanların gönderilerinin altındasın masallah. Bulduğun her fırsatta insanların sevdiği idolleri yermeye bayılıyorsun değil mi? Ama aynısını başkası senin için yaparsa kıyamet kopar. Sizin adaletiniz de dürüstlüğünüz de kendiniz için.

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
42 seninle de çok yakın değiliz ama eğlenceli biri gibisin 🩷

43 Sana bi konuda çok fena gıcık olmuştum, o da benim slakligim bosverJEŞFMWŞDÖWŞFMWLMF onun dışında sevdigim bi kullanıcısın ve sanırım sen de NCTzensin 😍😍😍