Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştiriyim Pt4

Ü

Üye silindi 189

Amanda seyfried asiri hot ya. Bu filmdeki hali degil de Jennifers body'de ki hali >>>>
jennifers body deki hali zaten kulturel bi reset ama ben en cok mamma mia daki halini seviyorum. hem mamma mia en sevdigim filmlerden biri hem bildigin gibi mamma mia da abba sarkilarini kullaniyorlar ki abba en sevdigim gruplarin basinda hem de annem merly streep oynuyor yani uzun lafin kisasi ben bir mamma mia kiziyim 💅💅💅 xbnxnznxnkxx

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Bu muyum ağam, üzerime alındığım tek yorum bu valla
Yok hayir maalesef 😭😭😭 ama yakinsin (sayi olarak)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben var miyim ya da olacak miyim yoksa bu 43 kisi ve devamini asla analiz edemem 😂😂
Yok 😭😭😭

jennifers body deki hali zaten kulturel bi reset ama ben en cok mamma mia daki halini seviyorum. hem mamma mia en sevdigim filmlerden biri hem bildigin gibi mamma mia da abba sarkilarini kullaniyorlar ki abba en sevdigim gruplarin basinda hem de annem merly streep oynuyor yani uzun lafin kisasi ben bir mamma mia kiziyim 💅💅💅 xbnxnznxnkxx
Mamma mia'yi izlemedim ama bu kadar ovduysen kesin guzeldir bakacagim 😍😍😍

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Neyse son alti kisiyi yazayim 😭😭

44 Bir aralar çok aktiftin, şu sıralar pek aktif değil gibisin, çok tatlı bi enerji yayıyorsun umarım tekrar aktif olursunn

45 Seninle bi konuda sürtüşmüştük, o zaman soğudum gibi oldu senden. Özünde iyi birisindir diye düşünüyorum umarım istediğin bölümğ kazanırsınnn

Konu Sahibi
Gayforene

Gayforene

Trainee
Tepki
548
46 sen=mafya oyunu 😡😡😡 keske her defasinda bana mafya damgasi yapistirmasan 😭😭😭 saka bi yana sevdiğim birisinnn

47 arada hala kullanici adini yanlis okuyorum... neyse actigin konulari seviyorum, sen de yeni sayilacak bi kullanicisin gerci ama verdigin hava iyi🩷

48 Eğlenceli birine benziyorsun, tam bi çıkarım yapamayacağım ama sanırım yaşın biraz büyük? Olgun bi halin var ya ahwldmwldm

49 ve son 🥲🥲🥲 seninle ilk geldiğimde r word hakkında konuşmuştuk, o zaman çok olgun karakterli biri olarak gelmiştin. Okuduğun mesleğin hakkını verecek biri gibi geliyosun, umarım hakkında her şeyin hayırlısı olur

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
46 sen=mafya oyunu 😡😡😡 keske her defasinda bana mafya damgasi yapistirmasan 😭😭😭 saka bi yana sevdiğim birisinnn

47 arada hala kullanici adini yanlis okuyorum... neyse actigin konulari seviyorum, sen de yeni sayilacak bi kullanicisin gerci ama verdigin hava iyi🩷

48 Eğlenceli birine benziyorsun, tam bi çıkarım yapamayacağım ama sanırım yaşın biraz büyük? Olgun bi halin var ya ahwldmwldm

49 ve son 🥲🥲🥲 seninle ilk geldiğimde r word hakkında konuşmuştuk, o zaman çok olgun karakterli biri olarak gelmiştin. Okuduğun mesleğin hakkını verecek biri gibi geliyosun, umarım hakkında her şeyin hayırlısı olur
Niye 49'da bıraktın yaa, çok gıcık oldum şimdi 😭