Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence eğlenceli, kitap karakterlerine aşık olabilecek, hayal kurmaktan geri durmayan, resim çizmekte fena olmayan, sessiz, çıtı pıtı birisin. Son Naeun gibi kendi kabuğunda hoş zamanlar geçirebilen birisi olduğunu düşünüyorum. Profilin yüzünden resim çizdiğini düşünerek Naeun ile bağdaştırdım.
Bazı şeylere dikkat etmeye çalışırken hafiften takıntı yaptığını düşünüyorum. Biraz da birisine bir şey açıklarken kırmamak adına paniğe düştüğünü gözlemledim, Yeji de bazen bir şeyler açıklarken kibar olmaya çalışıyor. Senin noktalamaya olan dikkatin bana Yeji'nin grup üyelerinin dansta hata yapmamasına olan dikkatini hatırlatıyor, pek tanımadığım için bu sebepten ötürü Yeji diyorum.
İki idolün karışımı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle Taylor hayranlığın ve pragmatik bazı eleştirilerin yüzünden Lily'i andırdığına inanıyorum. En ufak şeyde Taylor'a yol bulabilir, günlük hayatta insanlar için önemli olan konulara karşı duyarlı davranır. Bir taraftan da pembe bir prenses oluşun, iltifat alınca erimen bana Miyeon'u hatırlatıyor.
Suzy demek istiyorum. Kendi hâlinde, kimseyle kötü olmayan ama herkesi de hayatına almayan, kendi çizdiği sınırlar içerisinde iletişim kuran, üstüne düşen görevleri laiki ile yapan, tatlı, sessiz birisi olduğunuza inanıyorum.
Ekstra bir kişilik gibi görünüyorsun. Pek çok şeye ilgisi ve yeteneği olan, dibine kadar eğlenen, bir şeyler için çabalayan ve birazcık da eğlenirken fazla kaçıran birisi gibisin.