Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Benzer Vibe'ı Verdiğiniz Kadın İdoller

gnabnahc

Mr. Bang
VIP Rapper King
Katılım
22 Eki 2023
Mesajlar
256
Tepki
1,235
Puan
103
SM stan. Eğlenceli, kafa, çalışkan, pek çok şeye yeteneği olan, kendisi için iyi kararlar veren birisi olduğunu düşünerek Kep1er-Youngeun diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 19354
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:



Bence eğlenceli, kitap karakterlerine aşık olabilecek, hayal kurmaktan geri durmayan, resim çizmekte fena olmayan, sessiz, çıtı pıtı birisin. Son Naeun gibi kendi kabuğunda hoş zamanlar geçirebilen birisi olduğunu düşünüyorum. Profilin yüzünden resim çizdiğini düşünerek Naeun ile bağdaştırdım.

Ekli dosyayı görüntüle 19356
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:



Bazı şeylere dikkat etmeye çalışırken hafiften takıntı yaptığını düşünüyorum. Biraz da birisine bir şey açıklarken kırmamak adına paniğe düştüğünü gözlemledim, Yeji de bazen bir şeyler açıklarken kibar olmaya çalışıyor. Senin noktalamaya olan dikkatin bana Yeji'nin grup üyelerinin dansta hata yapmamasına olan dikkatini hatırlatıyor, pek tanımadığım için bu sebepten ötürü Yeji diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 19357
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:



İki idolün karışımı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle Taylor hayranlığın ve pragmatik bazı eleştirilerin yüzünden Lily'i andırdığına inanıyorum. En ufak şeyde Taylor'a yol bulabilir, günlük hayatta insanlar için önemli olan konulara karşı duyarlı davranır. Bir taraftan da pembe bir prenses oluşun, iltifat alınca erimen bana Miyeon'u hatırlatıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 19359 Ekli dosyayı görüntüle 19360
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:




Suzy demek istiyorum. Kendi hâlinde, kimseyle kötü olmayan ama herkesi de hayatına almayan, kendi çizdiği sınırlar içerisinde iletişim kuran, üstüne düşen görevleri laiki ile yapan, tatlı, sessiz birisi olduğunuza inanıyorum.

3 Ekli dosyayı görüntüle 19364
Woah, buna bayıldım! Çok teşekkür ederim^^
 
Konu Sahibi
liikyaliikya

liikyaliikya

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
157
Tepki
385
Puan
8

Pek tanımıyorum. Animeleri seven, kendi çizgisini başkaları için bozmayan, iddialı olabilecek birisine benzettim.

©ursweetchu.jpeg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


Duygularını doruklarda yaşayan, heyecanlı, tatlı birisine benzettim.

indir (14).jpeg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


Seni de hiç bilmiyorum. Şahsen Rei ile ortak noktaların olabileceğini düşündüm. İnsanları üzmek istemeyen bir yanın varmış gibi hissediyorum.

˚₊‧꒰ა Acid7Angel ໒꒱ ‧₊˚.jpeg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben merak ettim kendimi...köpeğim boh yapmış...

Ekstra bir kişilik gibi görünüyorsun. Pek çok şeye ilgisi ve yeteneği olan, dibine kadar eğlenen, bir şeyler için çabalayan ve birazcık da eğlenirken fazla kaçıran birisi gibisin.

twice selca selfie alcohol free dahyun.jpeg
 
Son düzenleme:

Jaesexual

Trainee
Katılım
19 Eki 2023
Mesajlar
110
Tepki
293
Puan
8
Yeni bi uyesin sanirim ve ben de su siralar aktif degilim ama atayim hadi 😭😭😭 o Narcissictic my god I love it lakabini bosuna almadik 😎
 
Üst