Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Bts'den Suga 22 Eylül'de Resmi Olarak Askere Gidecek

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
BTS'den Suga 22 Eylül'de resmi olarak askere gidecek.

BIGHIT Music, BTS'in resmi Weverse sayfasında İngilizce olarak paylaşılan bir açıklamada Suga'nın resmi askerlik tarihini paylaştı.
Merhaba.
Bu BIGHIT MÜZİK.

BTS'e verdiğiniz sürekli destek için teşekkür ederiz. SUGA'nın askerlik hizmetine ilişkin daha fazla bilgimiz vereceğiz.

SUGA, 22 Eylül'de zorunlu hizmetine başlayacak.
Göreve başladığı gün veya eğitim kampına girdiği gün herhangi bir resmi etkinlik gerçekleşmeyecek. Hayranlardan SUGA'yı hizmet süresi boyunca işyerinde ziyaret etmekten kaçınmalarını rica ediyoruz. Lütfen sıcak selamlarınızı ve teşviklerinizi yalnızca kalbinizden iletin.

Ayrıca izinsiz turlardan veya sanatçının fikri mülkiyet haklarını yasa dışı kullanan paket ürünlerden olumsuz etkilenmemeye lütfen dikkat edin. Şirketimiz, sanatçının fikri mülkiyet haklarını izinsiz kullanan herhangi bir ticari faaliyet girişimine karşı uygun önlemleri alacaktır.

SUGA, hizmetini tamamlayıp geri dönene kadar sevginizin ve desteğinizin devamını istiyoruz. Şirketimiz de bu süre zarfında ihtiyacı olan her türlü desteği sağlamaya çalışacaktır.

Teşekkür ederiz.

— BIGHIT Müzik

Suga, Jin ve J-Hope'un ardından askere giden üçüncü BTS üyesi olacak.

Suga_for_Marie_Claire_Korea,_May_2023_issue_05.png
 
Üst