Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bu Günde Bir Ünlüden Soğudum

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
14 yaşında mı ben reşittir diye düşünmüştüm ilk fotoğrafı gördüğümde
38806b02bdbef1d67aed50e580711abf.jpg

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Herkes iğrenç demiş ama adam 1935-77 yılları arasında yaşamış. O dönem için bu yaş gayet normal. Benim ananem de 14 yaşında evlenmiş. O dönemler için 14-15 yaş evlenme yaşıydı. Ve genelde de kendilerinden büyük kişilerle evleniyorlardı kızlar. Yani bunda ben iğrenç bir şey görmüyorum. Kendi dönemlerine göre normal bir durum çünkü. O dönemlerde 14 yaş, çocuk sayılmıyordu. Bu dönemin kafasıyla düşünmemek lazım. (O zamanın 14 ü bugünün 18 gibi bir mantıkla düşünmek lazım)

zehra21

Trainee
Tepki
195
Herkes iğrenç demiş ama adam 1935-77 yılları arasında yaşamış. O dönem için bu yaş gayet normal. Benim ananem de 14 yaşında evlenmiş. O dönemler için 14-15 yaş evlenme yaşıydı. Ve genelde de kendilerinden büyük kişilerle evleniyorlardı kızlar. Yani bunda ben iğrenç bir şey görmüyorum. Kendi dönemlerine göre normal bir durum çünkü. O dönemlerde 14 yaş, çocuk sayılmıyordu. Bu dönemin kafasıyla düşünmemek lazım. (O zamanın 14 ü bugünün 18 gibi bir mantıkla düşünmek lazım)
Johnny Depp ve Winona Ryder çıkmaya başladıklarında Winona 18 Johnny 26 yaşındaymış diye hatırlıyorum. Hatta ilk tanıştıkları zaman Winona 17 yaşındaymış...
Brad Pitt ve Shalane McCall da öyle. Brad 24, Shalane 15 yaşındayken kısa süreli bir ilşki yaşamışlar. Ayrıca Brad 27 yaşındayken 17 yaşındaki Juliette Lewis ile bir ilişkisi de olmuş. Bizim için ne kadar iğrenç gelse de o zamanlar bu konu -yaş farkı- hakkında maalesef ki hiç konuşulmamış...

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Ben de Jim Carrey'nin sahneye ödül almaya çıktığında anons eden ünlünün zorla dudaklarına yapıştığında aynı duyguları yaşamıştım