Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Çocuk İdollerin C*Nselleştirilmesi

Ü

Üye silindi 189

cocuk idoller gerek sirketler gerek fanlar tarafindan hayvan gibi cinsellestiriliyor ne yazik ki.

1) tzuyu nin 15 yasinda cektigi reklam videosu

2) 14 yasindaki wonyoung un s*x hakkindaki bi sarkiyla seducive kareografiyle dans etmesi

3) bi iki yil once txt ozellikle de kai inanilmaz derece de cinsellestiriliyordu hatta big hit dava acacagini soylemisti

4) suzy nin 15 yasinda sexy konsepte sahip miss a de cikis yapmasi

5) +18 fanficler, fanartlar. duyduguma gore ozellikle enhypen cok cekiyor bunda

6) ve son olarak daha yeni resit olmus idollerin coming of age ceremony sarkisiyla ( resit olmus genc bi kizin onu uzun zamandir arzulayan yasca buyuk adama artik hazirim dedigi bi sarki) dans etmesi

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

enhypen bu konudan predebuttan beri aşırı muzdarip. özellikle niki hakkında söylenen şeyleri görseniz mideniz kalkmayı geçin uçuşa geçer. iland'in de bu konudaki etkisi bayağı büyük.

bir diğer sebep de manyak enha shipperları zaten bu konu hakkında dün bayağı bir konuştuk.

kısacası sektörün yaş ortalaması küçüldükçe durum daha da vahim bir hal alıyor.
aynen dun konustuklarimizdan aklimda kaldi benim de. sirketin derhal islem baslatmasi lazim yazik bu cocuklara

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

İnstagram yorumlarda denk gelmiştim biri şey yazmış, wonyoung çok cinselleştiriyo ve daha reşit değil. Birş cevap olarak senin attığın videodan bahsedip, kendisi zaten bunu istemiyor mu? demişti.
bak en cok da buna sinir oluyorum, kafayi yedirtiyor bana. survival showa katilan veletlerin bu konuda bi soz hakki var midir sizce? ki ben bu cocuklarin olayin hassasiyetini kavradigini da sanmiyorum. ne bilsinler insanlarin onlarin danslarini izleyip o tur dusuncelere sahip olacaklarini. cocuk bunlar cocuk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Enhypen cikis yaptiginda bir tek Heeseung Jay ve Jake resitti. Jay ve Jake zaten o sene resit olmustu. Tum uyeler bundan dolayi cok cekti hala cekiyorlar. Tiktokta bi sarki var I wanna ride diye, herkes birilerini editliyo falan o sarkida. Ordaki ride'dan kasit se** pozisyonu. Ve bugun gordum o sarkiya Nikiyle edit yapmislar. Sok oldum gercekten.
ve eminim yorumlarda kimse buna bir sey dememistir. o kadar alismislar, o kadar normallesmis ki bu durum sorunun biz oldugumuzu saniyorlar artik ben pes diyorum xbnxbxnxbnx

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
cocuk idoller gerek sirketler gerek fanlar tarafindan hayvan gibi cinsellestiriliyor ne yazik ki.

1) tzuyu nin 15 yasinda cektigi reklam videosu

2) 14 yasindaki wonyoung un s*x hakkindaki bi sarkiyla seducive kareografiyle dans etmesi

3) bi iki yil once txt ozellikle de kai inanilmaz derece de cinsellestiriliyordu hatta big hit dava acacagini soylemisti

4) suzy nin 15 yasinda sexy konsepte sahip miss a de cikis yapmasi

5) +18 fanficler, fanartlar. duyduguma gore ozellikle enhypen cok cekiyor bunda

6) ve son olarak daha yeni resit olmus idollerin coming of age ceremony sarkisiyla ( resit olmus genc bi kizin onu uzun zamandir arzulayan yasca buyuk adama artik hazirim dedigi bi sarki) dans etmesi
Uzaga gitmeye gerek yok eunchaeyi sirket bayagi cinsellestirmek istiyor bana kalirsa unforgiven soz ve dansı relayde ozellikle yerdeki kedi yuruyusunu eunchaeye yaptirmalari bir anda eunchaenin en populer olmasi. Dusuncemi saglamlastiran da gecenlerdeki bir fan meetingde bir fan eunchae sexy konsept yapacak mi demisti. Hybeın hizmet etmek istedigi yer belli

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Uzaga gitmeye gerek yok eunchaeyi sirket bayagi cinsellestirmek istiyor bana kalirsa unforgiven soz ve dansı relayde ozellikle yerdeki kedi yuruyusunu eunchaeye yaptirmalari bir anda eunchaenin en populer olmasi. Dusuncemi saglamlastiran da gecenlerdeki bir fan meetingde bir fan eunchae sexy konsept yapacak mi demisti. Hybeın hizmet etmek istedigi yer belli
kai cinsellestiriliyor diye dava acan big hit ve cocuk idolleri cinsellestiren hybe

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Ay çok korkunç ya
Düşünsenize çocuğunuz idol ve onlara bu tarz danslar yaptırıyorlar, bu tarz kıyafetler giydiriyorlar, bu tarz şarkılar söyletiyorlar, bu tarz ficler yazıyorlar
Kesinlikle kafayı sıyırırdım dava açardım

• Alev
Reactions: ask

İyi Düşün

Trainee
Tepki
246
Çok uçtuğumu düşünebilirsiniz ama bence Hybe Gfriend grubunu bu yüzden dağıttı. Çünkü Kore halkı onlara kız kardeş gözüyle bakıyordu. Yeni ve kolayca cinselleştirilebilecek kız grupları kurmak istediler. İki kız grubu da erkek fanlara yönelik. Nj küçük kız severlere yani Ls ise bir tık daha yetişkin severlere.

• Alev

Damla

Trainee
Tepki
81
Buradaki tüm yorumlara katılıyorum ve şöyle bir perspektif eklemek istiyorum. Abi bu çocuklar da en az şirket kadar suçlu. Ben dünyanın te öbür ucundan yıllardır biliyorum bu gerçeği kalkıp seçmelere katılan çıkış yapan insanlar mı bilmiyor? Bile isteye destek veriyorsun seni nereye koymalıyım peki? Öyle çocuk saf vs olduğuna da inanmıyorum hiçbirinin hepimizi cebinden çıkarır bunlar.

• Alev

delidensizkız

Trainee
Tepki
6
Ya aslinda hic bir idole hicbir yaş araligina bu yapilmamali ama kizlara veriyorlar cirilciplak giysiler kadinsi hareketler salak ve azg.n güruh terbiyesizlesiyor keske bunlarin ayar kumandasi falan olsa

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Arka planın bu görünen kadar bile masum(!) Olduğunu sanmıyorum. Ben o kadar eminim ki seungri ile çıkan fuhuş sadece buz dağının görünen yüzüydü.Daha büyük olayları kapamak için onun tüm pisliklerini döktüler ortaya. Küçük şirketlerde ki idolleri ünlü olmak için pazarlandığını büyük şirketlerin ise fonlanmak için neler neler yaptığını Allah bilir.. Tarikat p*dofili t*cavüz kara para aklama. Eğlence sektörü hep böyleydi ama Kpop büyüdükçe şirketlerde pisliğe iyice bulanmaktan hiçte çekinmiyorlar

• Alev