Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Çocuk Istismarı...

Reidia

Mor Sümbül
Fanbase Starter
Katılım
26 Kas 2023
Mesajlar
363
Tepki
617
Puan
36

Twitter bu olay ile kaynıyor benimde şu an haberim oldu. 60 yaşında metin diye varlık yaklaşık 15 senedir çocuklara tecavüz ediyormuş, bunun içinde felç kalan olmuş..
Çocukların sesi gelmesin diye ses yalıtımlı odalar bile yaptırmış ve olayları kayıt alan pislik bir varlık. 2009 yılında Gaziosmanpaşa'da bir çocuğa yönelik istismar suçlaması ile Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yargılanıp delil yetersizliği gerekçe gösterilerek beraat edilmiş.


Detaylı haber



Hala toplumda böyle insanların olmasına dayanamıyorum. Şu an forum kuralları yüzünden demek istediğim şeyleri diyemiyorum...
 

peamiess

Trainee
Katılım
21 Şub 2024
Mesajlar
86
Tepki
279
Puan
8
Her gün benzer içerikte farklı haberler okumak o kadar zoruma gidiyor ki gerçekten çok hassas bir insanım ve ister istemez çok etkileniyorum. Şu insan denilemeyecek varlıklar açık açık neler yapıyor hatta şikayet ediliyor ama eldeki sonuç bir sıfırdan ibaret ya ne cezalarını alıyorlar ne de yapmayı bırakıyorlar. Bunları gördükçe bu ülkeden o kadar soğuyorum ki gerçekten bir Hindistan kötülüğünde olmasa da şu dönemde bile kadın düşmanlığı yapan ve hatta çocuğu taciz edilince bile ‘millet ne der’ bahanesiyle çocuğunu korumayan kaç aile var ben okudukça şok oluyorum gerçekten. Bizim ülkemizin insanları bu mağara çağından kaçmışçasına saçmalık içeren bahaneleri bırakmadığı sürece hiçbir şey değişmeyecek. Ben artık hükümetten ya da adaletten bir şey bekleyemiyorum gerçekten sen gidip açık açık ölümle tehdit edildiğini söylesen bile umursamıyorlar hatta öyle bir yerdeyiz ki gidip şikayet edince başın daha da belaya giriyor. Gerçekten ne zihniyet değişecek ne de genelde bu zihniyete sahip olan insanların seçtiği hükümet. Bu ülkede sırf millet ve cinsiyet gibi saçma sapan şeyler için mağduru değil mağdur edeni savunan herkesten ölesiye nefret ediyorum.
 
Konu Sahibi
Reidia

Reidia

Mor Sümbül
Fanbase Starter
Katılım
26 Kas 2023
Mesajlar
363
Tepki
617
Puan
36
twitter'da şöyle bir thread okudum bugün, buraya da bırakayım


tweet'i yazan kişi çok doğru tespitler yapmış. olay küçük çaplı bir epstein vakası gibi geldi bana, korkunç gerçekten.
Tweetlere baktım adam kesinlikle haklı
ben Mahallerinde bu işte olduğunu hatta başka kişilerinde bunun içinde olduğunu düşünüyorum
 
Konu Sahibi
Reidia

Reidia

Mor Sümbül
Fanbase Starter
Katılım
26 Kas 2023
Mesajlar
363
Tepki
617
Puan
36
Ben artık kesinlikle emin oldum mahallerinde bu işin içinde olduğunu

Çünkü 9 ay öncede adam için yorumlar çok kötü mahalle bu yorumladı hiç mi dikkat etmedi.

Screenshot_20240321-102700.png
 

Benzer konular

Üst