mirai
Trainee
- Tepki
- 334
Ben kendi adıma Aleyna Tilki'yi çok seviyorum.Çok yetenekli ve sesi çok hoş şarkılarını ve düşüncelerini de çok seviyorum.Karakteristik ve güzel bir yüzü olduğunu düşünüyorum dans ediş şeklini de beğeniyorum.Küçükken bazı burnu havada hareketleri olsa da geçmişten beri hep severdim.Aleyna Baba diyesim geliyor kıza fjjdhdkdk
Bir diğer ünlü Justin Bieber Aleyna'dan farklı olarak ben başta Justin'i sevmezdim ergen davranışları sağolsun ama sonradan topladı ve Selena'dan ayrılmak iyi geldi çocuğa.Ayrıca son albüm (justice) harikaydı
Son olarak Kanye West diyorum Heartless ve Gold digger hatrına bile sevmeye devam ederim bu adamı her şarkısı ayrı kaliteli beat kralı ve gördüğüm en troll ünlü olabilir yani yaptıklarını ve açıklamalarının çoğunu desteklemiyorum ama sevgim de asla bitmiyor
Bir de Bahar Candan'ı izlemeyi seviyorum benim kalitesizlik
Bir diğer ünlü Justin Bieber Aleyna'dan farklı olarak ben başta Justin'i sevmezdim ergen davranışları sağolsun ama sonradan topladı ve Selena'dan ayrılmak iyi geldi çocuğa.Ayrıca son albüm (justice) harikaydı
Son olarak Kanye West diyorum Heartless ve Gold digger hatrına bile sevmeye devam ederim bu adamı her şarkısı ayrı kaliteli beat kralı ve gördüğüm en troll ünlü olabilir yani yaptıklarını ve açıklamalarının çoğunu desteklemiyorum ama sevgim de asla bitmiyor
Bir de Bahar Candan'ı izlemeyi seviyorum benim kalitesizlik