Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bilgi Köşesi Dünya Turu 1: Türkiye

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,084
Tepki
7,306
Puan
339
Merhabalar, @mineonere'den aldığım ilham üzerine Dünya Turu serisi başlatmaya karar verdim. Bu seride her başlıkta farklı bir ülke olacak ve siz de o ülke hakkında bildiğiniz, paylaşmak istediğiniz ilginç, komik, kötü nasıl bilgi varsa paylaşabilirsiniz. Bu sayede bedava dünyayı gezmiş oluruz 😄. İlk bölümde vatanımız olan Türkiye ile başlamak istedim. Bir sonraki bölümde olmasını istediğiniz ülkeleri yazabilirsiniz. Başlıyorum.

Noel Baba olarak da bilinen Aziz Nicholas, Antalya'nın Patara Antik kentinde doğmuştur. Aynı zamanda kendisinin mezarı Antalya'nın Demre ilçesinde bulunmuştur.
 

serenity

Trainee
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
1
Tepki
3
Puan
1
Hollandada (bildiğim kadarıyla) lise bitince öğrenciler çağırılır ve notlarına göre iş ve üniversite önerisi yapılır lisesi basarili geçmiş öğrenciler üniversite okumaya hak kazanirken basarili olmayanlar üniversite şansı bulamazlar bizdeki gibi bu sene olmadi seneye olayı yok bana göre cok mantıklı bir sistem
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye jeolojik olarak tarihte en çok istenilen kutsal topraklardan biriymis
Türkiye'nin jeopolitik konumundan yararlanmak icin Almanya savaşta yanina almisti cok cok önemli bir konuma sahibiz ve dünyanın merkezine yakin bir ülke denmişti
 

Benzer konular

Üst